Pazartesi20.05.2024

Bayrampaşa TEM otoyolu

Bayrampaşa TEM otoyolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bayrampaşa Tem Otoyolu

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bayrampaşa Bağlantı Yolu nda, Vatan Caddesi istikametine 34 TY 1448 plakalı kamyoneti ile giden Osman.

Tem'de Feci Motosiklet Kazası 1 Ölü

5 Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bayrampaşa Bağlantı Yolu nda, Vatan Caddesi istikametine 34 TY 1448 plakalı kamyoneti ile giden Osman.

Tem Haberleri

Bayrampaşa TEM otoyolunda meydana gelen kazada motosikletli bir genç TEM Otoyolu nda TIR Parkı nda biri kadın iki kişinin öldürülmesi olayı ile ilgili.

Motosiklet Tutkunu Gencin Feci Sonu Haberi Ve Son Dakika

4 Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bayrampaşa Bağlantı Yolu nda, Vatan Caddesi istikametine 34 TY 1448 plakalı kamyoneti ile giden Osman.

Bayrampaşa Tem Otoyolu

Güncel Bayrampaşa haberleri, son dakika Bayrampaşa haber ve gelişmeleri. Motosiklet Tutkunu Gencin Feci Sonu Bayrampaşa TEM otoyolunda meydana.

Bayrampaşa Haberleri

20 Bayrampaşa da kamyonetin kapısına çarpan motosikletli, hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu Bayrampaşa Bağlantı Yolu ndan.

Bayrampaşa'da Trafik Kazası 1 Ölü

Bayrampaşa TEM de trafik kazası! BAYRAMPAŞA da TEM Otoyolu istikametine doğru seyir helinde ilerleyen ve Yaş Sebze Meyve Hali.

Tem Otoyolunda Korkunç Kaza 1 Yaralı

Sondakika TEM OTOYOLU Haberleri İçin Tıkla. 21:43 Motosiklet Tutkunu Gencin Feci Sonu Bayrampaşa TEM otoyolunda meydana gelen kazada motosikletli.

Son Dakika Tem Otoyolu Haberleri

Bayrampaşa TEM otoyolunda üniversite öğrencisi bir gencin kullandığı jip, seyir halindeki kamyonete arkadan çarptı, kazada jip sürücüsü yaralandı.

Tem Otoyolunda Trafik Kazası 1 Yaralı

Karşıdan Karşıya Geçerken Canından OlduBayrampaşa O-3 TEM Bağlantı Yolu nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yabancı uyruklu şahıs, otomobilin.

Bayrampaşa

Tem Otoyolu-Bayrampaşa Otogar Bağlantı Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Tem Otoyolu'nda Feci Kaza 1 Ölü

17 Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bayrampaşa Bağlantı Yolu nda, Vatan Caddesi istikametine 34 TY 1448 plakalı kamyoneti ile giden Osman.

Tem Otoyolu'nda Feci Kaza 1 Ölü

19 Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu Bayrampaşa Bağlantı Yolu ndan Vatan Caddesi istikametine giden Osman Güzel, 34 TY 1448 plakalı.

Bayrampaşa'da Trafik Kazası 1 Ölü Güncel 127796

Dolayısıyla TEM bağlantı yolu I. Derece aks durumundadır. Habipler-E5 karayolu bağlantısını sağlayan ulaşım aksları ve Esenler-Metris bağlantı yoludur.

Ulaşım

Çevreyolu - Londra Asfaltı, Tem Otoyolu ve Bağlantılar, Topkapı - Taksim, Bakırköy-Maslak, Ankara Asfaltı Küçükbakkalköy

Bayrampaşa TEM'de motosiklet kazası: Salih Beyaz öldü

ASAYİŞ

3350 Gün 12 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1