Pazar19.05.2024

Batman-Diyarbakır karayolu

Batman-Diyarbakır karayolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Diyarbakır

Diyarbakır ile Batman yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi.

Batman Diyarbakır Arası Mesafe Kaç Kilometre Yol Tarifi Yol Haritası

Batman Diyarbakır Arası Mesafe Kaç Kilometre, Kaç Saat, Batman - Diyarbakır Yol Tarifi, Batman - Diyarbakır Nasıl Gidilir, Batman - Diyarbakır Yol Haritası,.

Batman

5 BATMAN DİHA - Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde Sinanköyü Karakolu yakınlarında jandarma tarafından kurulan kontrol noktasında.

Batman

Yaklaşık 200 kişilik bir grubun Batman-Diyarbakır karayolunu trafiğe kapatma girişimi ve güvenlik güçlerine yönelik taşlı saldırıda bulunması.

Diyarbakır'dan Batman'a Nasıl Gidilir?

Diyarbakır, Batman yol haritası ve yol tarifi. Diyarbakır ile Batman arası 100 Km dir. Diyarbakır dan Batman a nasıl gidilir? Hangi güzegah uygundur? Yol.

Batman Diyarbakır Karayolu

7 a 59 ziyaretçiden Batman Diyarbakır Karayolu fotoğraf ve 1 tavsiyeye bak. Batman a giderken son 10 km radar bolgesi hergun var ve gece bu yolu.

Batman

5 Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde Sinanköyü Karakolu yakınlarında jandarma tarafından kurulan kontrol noktasında Lokman Açıkalın adlı.

Diyarbakır

Diyarbakır-Batman karayolunda kaza resimleri, Diyarbakır-Batman karayolunda kaza.

Batman

Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde Sinanköyü Karakolu yakınlarında jandarma tarafından kurulan kontrol noktasında Lokman Açıkalın adlı bir kişi gözaltına.

Batman

5 BATMAN DİHA - Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde Sinanköyü Karakolu yakınlarında jandarma tarafından kurulan kontrol noktasında.

Batman

DİYARBAKIR-Batman-Diyarbakır karayolu Karaköprü girişi yakınlarında durdurulan R.Y. yönetimindeki araçta yapılan aramada 49.580 kilo esrar ele geçirildi.

Batman'da Nevruz Kutlamasına Müdahale – Nediyor

22 Batman da gerçekleştirilen Nevruz kutlamasına polis, gaz bombaları ve bir grup lastik yakıp, Batman-Diyarbakır karayolunu trafiğe kapattı.

Batman Diyarbakır Yol Tarifi Batman Diyarbakır

Batman Diyarbakır Yol Tarifi, Batman Diyarbakır Yol Güzergahı, Batman Diyarbakır Yol Haritası, Batman Diyarbakır Arası Karayolu Haritası, Otoyol Haritası, Kaç.

Batman Haberleri

Batman merkez Pazaryeri Mahallesi ndeki Nevruz kutlamalarında olaylar çıktı. Nevruz alanından Batman Diyarbakır Karayolu na inen yüzleri maskeli bir grup.

9.diyarbakır Bölge Sınırları

9.DİYARBAKIR Bölge Sınırları. Yol Kontrol Kesim No, Bildirim Tarihi Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü - Her Hakkı Saklıdır. Karayolları Genel .

Batman

batman-diyarbakır karayolu haberi, batman-diyarbakır karayolu haberleri, batman-diyarbakır karayolu hakkında haberler, batman-diyarbakır karayolu son dakika.

Batman

. KARAYOLU NDA FECİ KAZA:2 ÖLÜ, 4 YARALI. Batman-Diyarbakır Karayolu nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Batman Valiliğinden Nevruz Olaylarıyla İlgili Açıklama

4 Yaklaşık 200 kişilik bir grubun Batman-Diyarbakır karayolunu trafiğe kapatma girişimi ve güvenlik güçlerine yönelik taşlı saldırıda bulunması.

Batman

Batman merkez Pazaryeri Mahallesi ndeki Nevruz kutlamalarında olaylar çıktı. Nevruz alanından Batman Diyarbakır Karayolu na inen yüzleri. Yayın tarihi.

Diyarbakır Haberleri

Batman da 11 köyün sakinleri, yollarının yapılmadığı gerekçesiyle traktörleriyle Batman-Diyarbakır karayolunu ulaşıma kapatarak, oturma eylemi yaptı.

Batma

KATLİAM GİBİ KAZA: 25 ÖLÜ Batman-Diyarbakır yolunda katliam gibi kaza. Diyarbakır- Batman karayolunda midibüsle TIR ın çarpışması sonucu meydana.

Batman Gazetesi

Diyarbakır- Batman karayolunda midibüsle TIR ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kaza geçiren.

Siirt Aracı Kaza Yaptı 25 Ölü

Batman Türkiye - Diyarbakir Türkiye araba ve uçak kaç km, kaç saat, yol haritası.

Batman

Diyarbakır-Batman Yolu D-370 Nearby cities: Diyarbakır, Mardin il, Bitlis. Coordinates: 37°50 57N 40°43 57E. Add your comment in turkish.

Diyarbakır

7 Batman da nevruz kutlamaları sırasında Diyarbakır-Batman karayolun trafiğe kapatan gruba polis, gaz bombası ile müdahale etti. Atılan gaz.

Batman'da Olaylı Nevruz

Nevruz alanından Batman-Diyarbakır kara yoluna inen yüzleri maskeli bir grup, lastik yakarak yolu trafiğe kapattı. Yüzleri maskeli kişiler ateşi söndürmeye.

Batman Haberleri

Batman Diyarbakır il sınırında Batman Çayı üzerinde bulunan Malabadi malabadi köprüsü turizmi Malatya-Elazığ arasındaki yol 15 kilometre kısalacak!

Batman Diyarbakır Arasındaki Tarihi Köprü

Check Instagram Photos uploaded nearby Batman Diyarbakır Karayolu | Use Instagram online! Websta is the Best Instagram Web Viewer!

Instagram Photos Nearby Batman Diyarbakır Karayolu

22 Batman da ise Pazaryeri Mahallesi nde düzenlenen kutlamalar sırasında yüzleri maskeli bir grup lastik yakıp, Batman-Diyarbakır karayolunu.

Batman'da Nevruz olayları

GENEL

3348 Gün 0 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1