Salı14.05.2024

Barış Kenti Kudüs

Barış Kenti Kudüs haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye'nin En Büyük Gençlik Yapılanması Gençlik

Türkiye nin En Büyük Gençlik Yapılanması Gençlik Konfederasyonları, Barışın Kenti Kudüs Zirvesinde Hazır Olacaklarını Açıkladı Ankara.

Barış Kenti Kudüs

Doğu Kudüs le birlikte düşünüldüğünde, alan ve nüfus olarak, İsrail in büyük şehridir. Kasım El-Ahmad, ordusunu Nablus kentinden yönetti ve Kudüs e saldırdı. Mahmud Abbas, Kudüs ü Filistin in başkenti olarak görmeyen bir barış.

Kudüs

Yarın Ankara da düzenlenecek olan Barış Kenti Kudüs Konferansı nın başarılı geçmesini diliyorum. Eğer dünya barış şehirleri kurmak.

Ürdün Din İşleri Ve Evkaf Bakanlığından Diyanet'e Ziyaret…

Barışın Kenti Kudüs Zirvesi Konferansı, 22 Arap devletinden bakan ve üst düzey bürokratların katılımı ile Ankara da 21 Mart ta.

İslam Dünyası Kudüs İçin Ankara'da Toplanıyor

4 Yardım Hareketi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Yazar Ali Erturan, BARIŞ KENTİ KUDÜS ZİRVESİNE davet edildi.

Gazeteci Ali Erturan Barış Kenti Kudüs Zirvesine

Barış Kenti Kudüs Zirvesi Ürdün Haşimi Krallığı ve Filistin Devlet Başkanlığı tarafından Himaye edilecek Kudüs Zirvesi nde Filistin Hükümeti ve.

İslam Dünyasının En Büyük Zirvesinde Filistin Hükümeti Ve Filistin

Savaşı devlet politikası haline getiren İsrail in yönetiminde, Kudüs savaşın başkenti haline geldi. Oysa Kudüs kelime olarak barış kenti anlamına gelir.

Nazif Gürdoğan

1 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Barış Kenti Kudüs zirvesi ile TRT Avaz ın 6. kuruluş yılı programına katılmasının ardından gazetecilerin.

Bülent Arınç Erdoğan'ı Fena Bombaladı!

Jerusalem is referred to as the Holy City. The Torah says that there s a special relationship that the Almighty has with this particular point in space. For most.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izleme heyeti açıklamasına Arınç'ın tepkisi

POLİTİKA

3342 Gün 7 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1