Cumartesi18.05.2024

Bahtiyar Aydın

Bahtiyar Aydın haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bahtiyar Aydın

Bahtiyar Aydın, d. 1946, Piraziz Bahtiyar Aydın suikastının PKK tarafından gerçekleştirildiği duyuruldu. Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Paşa. Piraziz.

Bahtiyar Aydın

1993 teki Bahtiyar Aydın suikastı ve Lice de 2 si asker 15 kişinin öldürülmesiyle ilgili davada emekli Albay Eşref Hatipoğlu ve Yüzbaşı Tünay.

Bahtiyar Aydın

bahtiyar aydin ı bir pkk itirafçısının öldürdüğünü, sebebinin de silahlı kuvvetlerde bir kesimin şiddetten yana olduğunu, bir kesimin de şiddete, öldürmeye karşı.

Bahtiyar Aydın

Lice de 1993 yılında, dönemin Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Aydın ın da aralarında bulunduğu 16 kişinin öldürülmesiyle ilgili.

Cumhuriyet Gazetesi

Bahtiyar Aydın hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Bahtiyar Aydın haberleri, açıklamaları ve Bahtiyar Aydın fotoğrafları yer alıyor.

Bahtiyar Aydın Haberleri Ve Bahtiyar Aydın Gelişmeleri

Tuğgeneral Bahtiyar AYDIN, 1946 yılında Giresun ili Piraziz İlçesi Nefs-i Piraziz Köyü`nde doğdu. İlkokul eğitimini aynı köyde tamamladı. Ortaokul ve Lise.

Tuğgeneral Bahtiyar Aydın

Þehit Tuðgeneral Bahtiyar Aydýn Anaokulu. GİRESUN - PİRAZİZ - Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Anaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta.

Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Anaokulu

20 yıl önce suikasta kurban giden Tuğgeneral Bahtiyar Aydın la ilgili iddianame tamamlandı. Dönemin Jandarma Alay Komutanı Hatipoğlu ve.

Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Suikastinde Gerçek Ortaya Çıktı

Tuğgeneral Bahtiyar Aydın ın şehit edilişi olay yeri tutanağında şu ifadelerle anlatılıyor: 22.10.1993 günü saat 08.30 sıralarında Lice-Kulp.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Aydın'ı kim şehit etti?

ASAYİŞ

3334 Gün 9 Saat 45 dk. önce yayınlandı

Lice olayı davası

ASAYİŞ

3334 Gün 14 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1