Pazar19.05.2024

Aylin Cesur

Aylin Cesur haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Aylin Cesur

The latest Tweets from Aylin Cesur cesuraylin. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı / 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel in Özel Doktoru Tıp .

Aylin Cesur Cesuraylin

Hastalığı nedeniyle konutunda müşahede altında tutulan Süleyman Demirel e doktoru Aylin Cesur ziyaretçi yasağı koydu. AĞZINA GELENİ SAYDI Demirel e.

Demirel'in Doktoru Neden İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel in özel doktoru Aylin Cesur, hastanede tedavi gören Demirel in sağlık durumu ile ilgili Sağlık durumunda.

Aylin Cesur

Aylin Cesur adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Aylin Cesur ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Aylin Cesur Profilleri

Aylin Cesur haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Aylin Cesur kimdir, hayatı ve biyografisi. 9. Cumhurbaşkanı Demirel in Sağlık Durumu.

Aylin Cesur Haberleri

Son Dakika Aylin Cesur Haberleri. 19:26 Derleme - Gün İçinde Geçilen Ankara Merkezli Usulsüz Dinleme Operasyonu Başlıklı Haberlerimizi. Ankara.

Son Dakika Aylin Cesur Haberleri

Demirel in Doktoru Aylin Cesur Haberleri. Twitter dan takip et middot; VİDEO GALERİ middot; Nepal Depreminde, Bir Köy Kayalar Altında Böyle Kaldı; Ece Üner İtiraf Etti!

Demirel'in Doktoru Aylin Cesur Haberleri

Dört yıldır Süleyman Demirel in özel doktoru olan Aylin Cesur la Demirel in sağlığından diyete her şeyi konuştuk. Sayın Demirel in çok güçlü.

Sabah

Aylin Cesur isimli hanımefendiyi.. Aylin Hanım aslında bir doktor ve Sayın Demirel in hizmetinde, lakin dediğim gibi o sadece doktor değil,.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel öldü

POLİTİKA

3259 Gün 13 Saat 3 dk. önce yayınlandı

Süleyman Demirel iyileşti mi?

GENEL

3294 Gün 0 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1