Pazar05.05.2024

Ayla Arslancan

Ayla Arslancan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ayla Arslancan

Yeşilçam ın emektar oyuncusu Ayla Arslancan, 75 yaşında hayata veda etti. Kozyatağı nda bir hastaneye kaldırılan usta oyuncu, kısa bir süre.

Ayla Arslancan

10 Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Yeşilçam ın emektar oyuncusu Ayla Arslancan, 75 yaşında hayata veda etti. Kozyatağı nda bir.

Ünlü Oyuncu Ayla Arslancan Hayatını Kaybetti

Ayla Arslancan d. 1936 Türk oyuncu. Yıllarca tiyatroyla uğraşan oyuncu, Tuncay Özinel Tiyatrosu nda birçok oyuna imza attıktan sonra sinema ve televizyon.

Ayla Arslancan

The latest Tweets from Ayla Arslancan arslcn. Çalışmayı seviyorum dan başka ne diyebilirim bilemiyorum.Yetmiş beş yaşımdayım,yirmi yaşımdan beri.

Ayla Arslancan Arslcn

3 Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Yeşilçam ın emektar oyuncusu Ayla Arslancan, 75 yaşında hayata veda etti. Kozyatağı nda bir.

Usta Oyuncu Ayla Arslancan'ı Kaybettik!

Ayla Arslancan Facebook ta. Ayla Arslancan ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek.

Ayla Arslancan

1 Yeşilçam ın emektar oyuncusu Ayla Arslancan, 75 yaşında hayata veda etti. Kozyatağı nda bir hastaneye kaldırılan usta oyuncu, kısa bir süre.

Usta Oyuncu Ayla Arslancan Hayatını Kaybetti Acunn

20 dak. önce Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu 75 yaşındaki Ayla Arslancan, hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Gazetesi

Ayla Arslancan adlı kişinin biyografisi : Özet middot; Fotoğraflar middot; Videolar middot; Yorumlar middot; Hayranları middot; Ayla Arslancan. 7,65. Beğen Yorum Yap Puan İstatistikleri .

2015 yılında hayatını kaybeden ünlüler

GENEL

3243 Gün 1 Saat 24 dk. önce yayınlandı

Yeşilçam oyuncusu Ayla Arslancan öldü

KÜLTÜR-SANAT

3324 Gün 5 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1