Pazartesi13.05.2024

Ayhan Kara Vakfı

Ayhan Kara Vakfı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ayhan Kara Vakfı

Sayfa Oluştur. Yakınlarda; 2014; 2013. AYHAN KARA VAKFI Facebook ta. AYHAN KARA VAKFI ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. Kaydol Giriş.

Ayhankara.org

Sözkonusu Resmi Senette AYHAN KARA VAKFI yerine Vakıf ibaresi kullanılacak ve bu ibare AYHAN KARA VAKFI nı işaret edecektir. Vakfın logosu sarı.

Ayhankara.org

Ayhan Kara Kimdir? ve ticaret alanlarında faaliyet göstermeyi planlayan Ayhan Kara kurmayı planladığı Ayhan Kara Vakfı yla birlikte Hatay da başta Seleucia.

Ayhan Kara Vakfı Burs ~ Öğrenci İşleri

4 Ayhan Kara Vakfı eğitsel, ilmi, hukuki, sosyal, kültürel, tarihi, sıhhi, sanatsal, iktisadi, sportif, turistik, insani, medeni, ahlaki, çevresel, ailevi, dini.

Ayhan Kara Vakfı

Hatay da iş adamı ve Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ın öldürüldüğü minibüsün, Özgecan Aslan.

Özgecan'ın Öldürüldüğü Minibüs Gezici Kütüphane Olacak

24 dak. önce Mersin in Tarsus İlçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ın hunharca öldürüldüğü minibüs, Ayhan Kara Vakfı tarafından satın alındı.

O Minibüsü Ayhan Kara Vakfı Satın Aldı

Mersin de meydana gelen Özgecan Aslan cinayetinde kullanılan minibüsün Hatay a satıldığı haberi üzarine harekete geçen Ayhan Kara Vakfı.

Ayhan Kara Vakfı Burs Başvuruları Sürüyor

4 Yüzyıl Derneği ile bir çok öğrenciye burs imkanı sağlayan tanınmış işadamı Ayhan Kara nın girişimleriyle kurulan Ayhan Kara Vakfı üniversite.

Ayhan Kara

Kara nın sekiz çocuğunun yedincisi olarak 22 Ağustos 1970 yılında ticaret alanlarında faaliyet gösteren Ayhan Kara kurduğu Ayhan Kara Vakfı yla birlikte.

Özgecan'ın Öldürüldüğü Minibüs Kütüphane Yapılacak

2 dak. önce Hatay da Ayhan Kara Vakfı Başkanı Kara, Özgecan Aslan ın öldürüldüğü minibüsü gezici kütüphaneye dönüştüreceğini söyledi. Milliyet te yer.

Özgecan'ın öldürüldüğü minibüs gezici kütüphane olacak

GENEL

3335 Gün 15 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1