Pazar12.05.2024

Aydın Cerit

Aydın Cerit haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Aydın Cerit

matematik alanındaki buluşlarıyla bilim dünyasının süper matematikçi unvanını verdiği samsunlu matematik öğretmeni aydın cerit, son olarak sonsuz asal.

Aydın Cerit

The latest Tweets from Aydın Cerit AydinCerit. 9³ + 10³ = 1³ + 12³. Samsun. Twitter via text message? Aydın Cerit Aydın Cerit middot; AydinCerit. 9³ + 10³ = 1³.

Ödüllü Matematik Sorusu

Samsunlu süper matematikçi Aydın Cerit, Tartaglia nın 3., Ferrari nin 4. dereceden denklemlerini rafa kaldırıp sonsuz asal sayıyı ürettikten sonra şimdi de kainatı.

Samsunlu Matematik Öğretmeni Kainatı Delen Denklemi Buldu

SAMSUN HABER - Samsunlu matematikçi Aydın Cerit, bir soru hazırladığını, bunu dünyanın en iyi üniversitelerinin bile çözemeyeceğini iddia.

Aydın Cerit

En büyük asal sayı bulundu aydın cerit Haberleri - Samsunlu matematikçi Aydın Cerit, dünyanın en büyük asal sayısını bulduğunu iddia etti.22.10.2014.

Aydin Cerit Haberleri Ve Aydin Cerit Gelişmeleri

Aydın Cerit haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Aydın Cerit kimdir, hayatı ve biyografisi. Sonsuz Hesaplama ile Dünyanın Kainattaki.

Aydın Cerit Haberleri

Soruyu Çözdüklerini İddia Edenler Cerit e Nasıl Ulaşacak? egitimajansi. com İşte Samsunlu matematikçi Aydın Cerit in Vaatleri;. 1 MİLYON LİRA.

Milyonluk Soru Çözüldü! Ödül Nerede?

Asal sayılar ve denklemler üzerine hazırladığı sorularını çözene büyük ödüller vaad eden Samsunlu matematikçi Aydın Cerit, 650 bin TL.

Matematik öğretmeni Aydın Cerit dünyanın en iyi üniversitelerine meydan okudu

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3251 Gün 7 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1