Pazartesi13.05.2024

Ayasofya Kavşağı

Ayasofya Kavşağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ayasofya Kavşağı

Trabzon Belediyesi ile Karayolları nın Ayasofya Kavşağı nda ortaklaşa yaptıkları hemzemin kavşak çalışması nedeniyle kaldırılan ve Trabzon un simgesi olan.

Ayasofya Kavşağı Arşivleri » Taka Online

Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Trabzon da yapımı devam eden Ayasofya kavşağının dünya standartlarına uygun bir şekilde .

Trabzon Ayasofya Kavşağı

Ayasofya Kavşağı Haberleri. İLETİŞİM middot; KÜNYE middot; YAYIN İLKELERİ middot; SİTENE EKLE middot; İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ middot; İZLEYİCİ HAKLARI. 2009 Tüm Hakları Saklıdır.

Ayasofya Kavşağı Haberleri

Bölge trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak Ayasofya kavşağında büyütme ve genişletme çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

Ayasofya Kavşağı Hizmete Sunuldu

Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş Trabzon da yapımı devam eden Ayasofya kavşağının dünya standartlarına uygun bir.

Ayasofya Kavşağı'na Dünya Standartlarında Kavşak Yapılacak

4 İNGİLİZ buluşu olarak nitelendirilen Round About Dönel kavşak modeli kavşak Karadeniz den ilk olarak Trabzon un Ayasofya mevkiinde.

Trabzon'a İngiliz Tipi Kavşak

Ayasofya kavşağı yeşillendirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü nün ortaklaşa yaptıkları hemzemin kavşak.

Trabzon'da yol verme kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ

3318 Gün 11 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1