Pazar19.05.2024

Avrupa Kardiyoloji Derneği

Avrupa Kardiyoloji Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

European Society Of Cardiology

The European Society of Cardiology s mission is to reduce the burden of cardiovascular disease Cardiovascular disease kills 51% of women in Europe and breast cancer kills 3%. European Association of Cardiovascular Imaging EACVI.

Esc 2014 Avrupa Kardiyoloji Kongresi'ne Bildirinizi Gönderdiniz Mi?

Süre 14 Şubat ta bitiyor. Bu yıl 30 Ağustos-3 Eylül de Barselona da düzenlenecek olan ESC Avrupa Kardiyoloji Kongresi 2014 için. Bildiri Özeti gönderme süresi.

Esc/eas Kılavuzları Dislipidemilerin Tedavisi

Kılavuzların Türkçe çevirileri Türk Kardiyoloji Derneği Kılavuz Kurulu nca Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC Çekirdek Eğitim Müfredatı 2005 te çevrildi; 2008.

Esc Kılavuzları

2012, Avrupa Klinik Uygulamada Kardiyovasküler Hastalıklardan Korunma Kılavuzu. 2012, Akut ve Kronik Kalp Yetersizliği Tanı ve Tedavisine Yönelik 2012 .

Türk Kardiyoloji Derneği Tkd

Dernek ve çalışma grupları hakkında tüm bilgilerin bulunduğu siteden TKD Arşivi sayılarına erişmek de mümkün. Haber, duyuru ve yönetmeliklere sitede.

Esc 2015 Kongresine 29.08

Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC tarafından 29.08-02.09.2015, Londra, Birleşik Krallık ta yapılacak Avrupa Kardiyoloji Kongresi ne bildiri özeti gönderimi.

Avrupa Kalp Yetersizliği 2015 Toplantısına

Bildiğiniz gibi, Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC ne bağlı Avrupa Kalp Yetersizliği Birliği HFA 2015 Toplantısı, Sevilla, İspanya da 23-26 Mayıs 2015 te .

Türk Kardiyoloji Derneği Arşivi

Avrupa Klinik Uygulamada Kardiyovasküler Hastalıklardan Korunma Kılavuzu TKD·nin kurulduğu günden beri üyesi olduğu Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC.

Tarihçe

Merkezi İstanbul da bulunan TKD nin kamu yararına çalışan dernek sayılması da 3/563 TKD Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC ile Dünya Kalp Federasyonu.

Avrupa Kardiyoloji Derneği Akut St Yükselmeli Miyokart Enfarktüsü

Türk Kardiyol Dern Arş - Arch Turk Soc Cardiol 2013;414:271-274 doi: 10.5543/ tkda.2013.23434. Avrupa Kardiyoloji Derneği akut ST yükselmeli miyokart.

Yeni Avrupa Kardiyoloji Derneği/avrupa Hipertansiyon Derneği

Türk Kardiyol Dern Arş - Arch Turk Soc Cardiol 2014;421:1-6 doi: 10.5543/tkda. 2014.46095. Yeni Avrupa Kardiyoloji Derneği/Avrupa Hipertansiyon Derneği.

Atriyal Fibrilasyon Tedavi Kılavuzu

Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC Kılavuzları nın içeriği yalnızca bireysel ve eğitim amaçlı kullanım için yayımlanmıştır. Ticari kullanıma izin verilmemektedir.

Uluslararası İlişkiler

Türk Kardiyoloji Derneği 1964 yılından beri Avrupa Kardiyoloji Derneği nin üyesidir. Avrupa Kardiyoloji Derneği nin Çalışma Gruplarfnda ve çeşitli kurullarında,.

Kadın Kalbinde Kırmızı Alarm

2007 yılında Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC, Avrupa Kalp Ağı EHN ile birlikte , konuya dikkat çekmek için Avrupa Kalp Sağlığı Stratejisi çerçevesindeki.

Tkd

Edidöryal Yorum - Avrupa Kardiyoloji Derneği / Avrupa Ateroskleroz Derneği Dislipidemilere Yaklaşım Kılavuzu ve Avrupa Klinik Uygulamada Kardiyovasküler .

Avrupa Kardiyoloji Derneği / Avrupa Ateroskleroz Derneği

Dislipidemilere Yaklaşım Kılavuzu ve Avrupa Klinik Uygulamada. Kardiyovasküler Hastalıklardan Korunma Kılavuzunun ardından lipit düşürücü tedaviye bakış.

Kongre Ve Bilimsel Toplantılar

Çalışma grupları, dernek merkezinde, ülke düzeyinde çeşitli şehirlerde bölgesel ya da Avrupa Kardiyoloji Derneği, Dünya Kalp Federasyonu ve Amerikan.

Akut Ve Kronik Kalp Yetersizliği Tanı Ve Tedavisine Yönelik 2012

Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC kılavuzlarının içeriği yalnızca bireysel ve eğitim amaçlı kullanım için yayımlanmıştır. Ticari kullanıma izin verilmemektedir.

Ulusal Politika Türkiye Ve Avrupa Programları

Türkiye Obezite Şişmanlık ile Mücadele ve Kontrol Programı Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı. 04.11.2013. Türkiye Fiziksel Aktivite Rehberi.

Esc Periferik Atardamar Hastalıklarının Tanı Ve Tedavi Kılavuzları

Dernekler: Avrupa Kardiyovasküler Profilaksi ve Rehabilitasyon Derneği Bu Avrupa Kardiyoloji Derneği ESC Kılavuzlarının içeriği yalnızca kişisel ve eğitsel .

Uluslararası Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisinde Yenilikler Kongresi

GENEL

3339 Gün 20 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1