Cuma03.05.2024

Avrupa Karate Şampiyonası

Avrupa Karate Şampiyonası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Avrupa Karate Şampiyonası

İstanbul da başlayan 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nda ferdi kata branşında Türk sporcular, tarihinde ilk defa finale yükseldi.

Türkiye Karate Federasyonu

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ilk gününde milli sporcularımızın büyük üstünlüğü vardı. 12 sıklette tatamiye çıkan Ay-Yıldızlılar dan 11 i madalya.

Türkiye Karate Federasyonu

İstanbul da başlayan 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ilk gününde milli sporcularımızın büyük üstünlüğü vardı. 12 sıklette tatamiye çıkan.

Türkiye Karate Federasyonu Tkf

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ilk gününde tarihi bir başarıya tanıklık etti. 47 ülkeden 495 sporcunun katıldığı organizasyonda ilk gün bireysel kata ve.

49. Avrupa Karate Şampiyonası

Avrupa Karate Şampiyonası. Özçelik ve Erkan en iyi seçildi Görseli Özçelik ve Erkan en iyi seçildiKaratede Avrupa Şampiyonu olan Serap Özçelik ve Enes.

Avrupa Karate Şampiyonası

AvrupaZürih te başlayan 42.Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası nın ilk günün Türkiye fırtınası esti.Milli sporcular kazandıkları 3 altın, 2 gümüş,.

50. Avrupa Karate Şampiyonası'nın İkinci Gün Seansları Devam

1 Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ikinci gün sabah seansı, kata branşında yapılan takım elemeleriyle başladı. DHA, 20 Mart 2015 Cuma.

50. Avrupa Karate Şampiyonası Devam Ediyor

1 Sinan Erdem Spor Salonu nda düzenlenen 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ikinci gün sabah seansı, kata branşında yapılan takım.

50. Avrupa Karate Şampiyonası

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası bugün başladı. Avrupa Karate Federasyonu EKF tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Büyükler Karate.

50. Büyükler Karate Şampiyonası Başladı

19 İSTANBUL AA - 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası ferdi kumite branşında 4 Türk sporcu finale yükseldi. Sinan Erdem Spor Salonu nda.

50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası

ÜCRETSİZ GİRİŞ. 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nı yerinde izleme keyfi ücretsizdir ve Türk sporseverler davetlidir.

50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası

İstanbul da başlayan 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ilk gününde Mehmet Yakan ve Dilara Bozan finale yükseldi. İki katacımız.

50. Avrupa Karate Şampiyonasının İlk Gününde Önemli

2 Avrupa Karate Şampiyonası Spor 04:15 Sneijder den Ankara oyun havası Spor 00:06 Düşene bir tekme de o vurdu Spor 00:54 Messi nin çalımı.

50. Avrupa Karate Şampiyonası

09:31 Serinhisar Anadolu Lisesi Öğrencisi Mehmet Batuhan dan Büyük Başarı Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan Alkan, Avrupa Karate Şampiyonu olan 9. sınıf.

Avrupa Karate Şampiyonası Konya 2013

2 Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karate antrenörü Suat Hırlı, yarın İstanbul da düzenlenecek 50. Avrupa Büyükler Karate.

50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası

49. Avrupa Karate Şampiyonası nda, Erkek ve Kadın Kumite Milli Takımları finale yükseldi. Avrupa Karate Şampiyonası nın ilk gününe Türkiye damga vurdu.

49. Avrupa Karate Şampiyonası Haberleri

Finlandiya nın Tampere kentinde başlayan 49. Avrupa Karate Şampiyonası nın ilk gününde karatecilerimiz dört kategoride finale çıktı.

Avrupa Karate Şampiyonası'nda İlk Gün Tamamlandı

3 Bu yıl 50. si düzenlenecek olan Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası, 19-22 Mart tarihlerinde İstanbul da Sinan Erdem Spor Salonu nda.

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası Başlıyor

49. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası. 49. Büyükler Avrupu Karate Şampiyonası Sporcumuz Ece YAŞAR 01 - 04 Mayıs 2014 tarihleri arasında Finlandiya nın.

49. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası

2 Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın tanıtım toplantısı Türkiye Spor Yazarları Derneği nin Levent teki sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Görüntülü Haber 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası Başlıyor

avrupa-karate-şampiyonası konulu haberler ve avrupa-karate-şampiyonası fotoğrafları ile gündemdeki avrupa-karate-şampiyonası haberleri.

Avrupa Karate Şampiyonası

Eray Üçüncü kez Avrupa Şampiyonu Ol. Kocaeli Büyüşehir Belediye Kağıtspor un milli karatecisi Eray Şamdan Avrupa Gençler Karate.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor

Avrupa Gençler ve Ümitler Karate Şampiyonası İzmir de bugün başlarken, sabah seansında kumite artı 80 kiloda Burak Kaptan bronz madalya kazandı.

Avrupa Karate Şampiyonası İzmir'de Başladı Video

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi. BUŞRA ŞEYDA TURAN. 08-10 Şubat Tarihlerinde Yapılan. 21 YAŞ ALTI AVRUPA KARATE.

Avrupa Karate Şampiyonası Başarımız... Gedik Üniversitesi

Avrupa Karate Şampiyonası başladı: İstanbul da başlayan 50. Avrupa Avrupa Karate Şampiyonası nın ilk gününde Türk sporcular, tarihinde ilk defa ferdi kata.

Euro Karate 2015 Karateturk

2 Türkiye ve İstanbuli mi aramıştınız? 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası haberi için hemen tıklayın!

50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası

Data Market in sponsorluğunu üstlendiği Türk takımları, 119 kulübün katıldığı Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası nda dört altın, bir gümüş ve yedi bronz.

1