Cumartesi18.05.2024

Avrasya vaşağı

Avrasya vaşağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Avrasya Vaşağı

Koruma altında olan ve biyolojisi sebebiyle görüntülenmesi çok zor olan Avrasya vaşağı Karaman ın yaban hayatı çeşitliliği açısından çok.

Bayağı Vaşak

Bayağı vaşak Lynx lynx, kedigiller Felidae familyasından Avrasya da yaygın olan bir vaşak türü. Türkçede vaşak denildiği zaman neredeyse hep bu tür kast .

Avrasya Vaşağı

Ülkemizde Anadolu Vaşağı olarak anılmaktadır. Diğer adları da Avrasya vaşağı ya da adi vaşak olarak belirtilir. Avrasya da yaygın olarak görülür.

Vaşak

Yeryüzünde şu an için 4 tür vaşak yaşamaktadır. Ülkemizde yaşayan vaşak türü Anadolu vaşağı ve Avrasya vaşağı olarak da bilinir. Vaşak, kedi ailesinden.

Vaşak Avrasya Vaşağı

Bayağı vaşak Lynx lynx, Avrasya vaşağı olarak da bilinir, kedigiller Felidae familyasından Avrasya da yaygın olan bir vaşak türü. Türkçede vaşak denildiği.

Avrasya Vaşağı Anlamı Ve Hakkında Bilgi

14 dak. önce Nesli koruma altında olan Avrasya vaşağı, Ermenek te objektiflere takıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel.

Haber 10

29 dak. önce Avrasya vaşağı ilk defa görüntülendi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Tabiat Savunma ve Ulusal Parklar Genel Müdürlüğü yaban yaşamının tespiti.

Avrasya Vaşağı İlk Defa Görüntülendi 2015 Güncel Haber Haberi

11 dak. önce Türkiye deki en büyük yabani kedi olan Avrasya vaşağı ilk kez görüntülendi.

Nesli Tükenmekte Olan Avrasya Vaşağı Türkiye'de İlk Kez Kameralara

55 dak. önce Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yaban hayatının tespiti için ülkenin değişik yerlerinde.

Karaman Ermenek'te Avrasya vaşağı görüldü

ÇEVRE

3311 Gün 15 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1