Pazartesi20.05.2024

Avrasya Tüneli

Avrasya Tüneli haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Avrasya Tüneli Nasıl Gidilir?

Kazlıçeşme-Göztepe hattında gerçekleştirilecek olan Avrasya Tüneli Projesi, yoğun Dünyanın önde gelen mühendislik projelerinden biri olan Avrasya Tüneli.

Avrasya Tüneli

Asya ve Avrupa kıtasını ilk kez deniz tabanının altından karayolu ile birleştirecek olan Avrasya Tünelinde sona yaklaşıldı.

Avrasya Tüneli

Avrasya tüneli, Temeli 26 Şubat 2011 tarihinde atılan Avrasya Tüneli Projesi İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi, Asya ve Avrupa yakalarını, deniz.

Avrasya Tüneli

9 İstanbul Boğazı Tüp Geçişi Projesi Avrasya Tüneli, yapılan incelemeler sırasında görüntülendi.

Avrasya Tüneli

7 TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kaya, İstanbul Boğazı karayolu tüp geçiş projesi olan Avrasya Tüneli nin İstanbul un ulaşımına yeni bir nefes.

Avrasya Tüneli Görüntülendi

İstanbul Boğazı nın altından geçen Avrasya Tüneli bitmek üzere. 120 metrelik köstebek, denizin 70 metre altında günde 8 metre kazıyor. Tünel Sarayburnu na.

Avrasya Tüneli'nde Sona Yaklaşıldı

anadolu yakasında d-100 den sonra harem e doğru devam eden yolu, avrupa yakasında sahil yoluna bağlayan tünel. konunun uzmanı değilim, halktan biri.

Avrasya Tüneli 2 Kıtayı Deniz Altından Birleştiriyor Video

8 Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya ve Ulaştırma bakan yardımcısı Yahya Baş, Avrasya Tüneli Projesi şantiye.

Avrasya Tüneli

Kazlıçeşme ve Göztepe arasındaki mesafeyi 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek Avrasya Tüneli nde çalışmalar devam ediyor. Boğaz ı.

Avrasya Tüneli ne zaman açılacak?

GENEL

3275 Gün 20 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1