Çarşamba15.05.2024

Atanamayan öğretmen

Atanamayan öğretmen haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Atanamayan Öğretmen

Atanamayan öğretmen kahvesi haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Atanamayan Öğretmen

yani atanamayan öğretmenin tek şansı devlettir ama bir türlü devlete de girememiştir. çok düşük maaşları göze alarak dershanelere ve özel okullara başvurdum.

Atanamayan Öğretmenler

Atanamayan Öğretmenler Platformu Facebook ta. Atanamayan Öğretmenler Platformu ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş Yap.

Atanamayan Öğretmenler Platformu

Atanamayan Öğretmenler. 27.03.2015 Öğretmen atamalarının yer aldığı torba yasa Meclis Genel Kurulu nda kabul edildi. Milli Eğitim Bakanlığı na 47 bin yeni.

Atanamayan Öğretmenler

Dr. Mustafa Özcan ile öğretmen faktörünün başarıdaki rolünü, atanamayan öğretmenler sorununu ve hazırlamış olduğu Okulda Üniversite modelini konuştuk.

Atanamayan Öğretmenler Sorunu Bu Yasayla Çözülebilir!

Öğretmen olmak amacıyla eğitim fakültelerinden mezun olup bir türlü atanamayan öğretmen adaylarının atanma mücadelesi gittikçe drama dönüşüyor.

Diğer Yazarlar

5 Atanamayan öğretmenlerle ilgili sorulara net cevaplar veren Bakan Avcı, atanamayan öğretmenlerle ilgili, Öğretmen olmak için direnmek ne.

Nabi Avcı Atanamayan Öğretmenler Meselesine Çözüm Buldu

Sayıları her geçen yıl artan atanamayan öğretmen sayısının 320 bin nüfuslu İzlanda yı geçerek, 330 bine ulaştığı, bu sorunun çözülmesi için.

Atanamayan Öğretmen Sayısı İzlanda'yı Geçti

KPSS sınavına girip eli boş dönen, Kadrolu olamayan öğretmenlerdir. Oluşturduları bir platform da mücadelelerini sürdürürler bkz:Atanamayan öğretmenler.

Adana'da atama bekleyen öğretmenler eylem yaptı

GENEL

3335 Gün 6 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1