Pazar19.05.2024

ASELSAN'ın Gölbaşı Yerleşkesi

ASELSAN'ın Gölbaşı Yerleşkesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Aselsan'ın Gölbaşı Yerleşkesi

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın da katıldığı bir törenle açıldı.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknoloji Merkezi Açıldı

Bu düşüncelerle, ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Başbakan Ahmet Davutoğlu da, ASELSAN ın 40. yılında, Radar ve.

Yerleşkelerimiz

ODTÜ-Teknokent yerleşkesi içinde bulunan Aselsan Teknokent tesisimiz 4000 Ankara Gölbaşı mevkiinde kurulmakta olan tesiste; kara, hava, deniz, uzay ve.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Açılış Töreni

2 Başbakan Ahmet Davutoğlu, ASELSAN ın 40. yılında, radar ve elektronik harp teknoloji merkezinin kuruluşu tarihi adımdır.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Açılış Töreni

2 ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi açılış töreni , Timeturk Haber, HABER, Günün Kaydedilen bu başarıda, ASELSAN ın da öncü rolü olduğunu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aselsan'da Konuştu

2 Geçen yıl yeniden yapılanan Aselsan ın 2023 hedefleri ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri nin ihtiyacı olan uzun.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Açılış Töreni

2 ANKARA AA - Başbakan Ahmet Davutoğlu, ASELSAN ın 40. yılında, radar ve elektronik harp teknoloji merkezinin kuruluşu tarihi adımdır.

Aselsan Radar Ve Elektronik Harp Teknoloji

2 ASELSAN ın büyürken sürekli olarak Ar-Ge ye, teknolojiye, insan gücüne ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi nde, Türk Silahlı Kuvvetleri nin.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi Açılışında Uçak Vurgusu

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Açılışında Uçak Vurgusu liginde her geçen yıl daha da yükseğe çıkan ASELSAN ın, başarılarıyla iftihar kaynağı.

Cumhuriyet Gazetesi

2 ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi nin açılış ASELSAN ın, ülkemizde ve dünyada kendi alanında her geçen yıl.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi

18 a 238 ziyaretçiden Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi fotoğraf ve 1 tavsiyeye bak. Geleceğin Mesai Saatleri: Listelenen Yok İnsanlar check-in yapınca gör.

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi İnşaatı

Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi İnşaatı, Ankara, Turkey. 72 likes · 17 talking about Keep me logged in. Forgot your password? Yerleşkesi İnşaatı. gölbaşı mogan.

Aselsan Rehis

Aselsan Rehis ASELSAN RADAR ELEKTRONİK HARP İSTİHBARAT GÖLBAŞI YERLEŞKESİ.

Aselsan'ın Gölbaşı Yerleşkesi Açıldı

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın da katıldığı bir törenle açıldı.

Bakan Aselsan'ın Radar Üssünü İnceledi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ASELSAN ın Gölbaşı Ankara nın Gölbaşı ilçesindeki yerleşkede Bakan İsmet Yılmaz a bilgi verdi.

Aselsan'ın Gölbaşı Yerleşkesi Açıldı

ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Radar ve Elektronik Harp Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın da katıldığı bir törenle a

Yerli otomobilde son durum nedir?

POLİTİKA

3351 Gün 3 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1