Perşembe16.05.2024

ASELSAN Genel Müdürü

ASELSAN Genel Müdürü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Üst Yönetim

​Üst Yönetim, ​Görevi, Sorumluluk Alanı​. ​Faik EKEN, ​Genel Müdür, ​ Genel Müdürlük. ​Levent AKKOYUNLU, ​Genel Müdür Yardımcısı, ​Mali Yönetim.

Dr. Faik Eken Aselsan Genel Müdürü Dr. Faik Eken 1960'ta

ASELSAN GENEL MÜDÜRÜ. Dr. Faik EKEN 1960 ta İstanbul da doğmuştur. 1980 yılında ABD Michigan. Technological Üniversitesi Elektrik Mühendisliği.

Genel Müdür Değişikliği

Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 28.05.2014 tarihli kararıyla, yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz.

Aselsan Genel Müdürü

ASELSAN daki intiharlara ilişkin Genel Müdür Faik Eken, Çalışırken intihar eden sadece 3 kişi var. Mühendislerin burada çalıştığı için.

Aselsan Genel Müdürü İntihar Vakalarıyla İlgili Konuştu

5 ASELSAN Genel Müdürü Eken, intihar vakalarına ilişkin Arkadaşlarımızın başlarına yaptıkları işten dolayı birşey gelme ihtimali yok dedi.

Aselsan Genel Müdürü Eken İntiharlarla İlgili İlk Kez Konuştu

6 Aselsan Genel Müdürü Eken intiharlarla ilgili ilk kez konuştu haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM.

Aselsan Genel Müdürü Eken İntihar Vakaları

48 dak. önce Aselsan Genel Müdürü Dr. Faik Eken, mühendislerin ASELSAN da çalıştıkları için öldürüldüklerini söylemenin yanlış olacağını söyledi.

Aselsan Genel Müdürü'nden Mühendis İntiharları Hakkında

5 ASELSAN Genel Müdürü Dr. Faik Eken ASELSAN da yaşanan mühendis intiharları, 4G projeleri, milli uzun menzilli füze ve elektrikli otobüs.

Aselsan Genel Müdürü Cengiz Ergeneman

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, bağımsız bir derecelendirme kuruluşunun, Kamuyu aydınlatma ve şeffaflık kategorisinde ASELSAN a 100.

Aselsan

Ankara da Macunköy, Akyurt ve Teknokent te yerleşik üç ayrı tesiste üretim ve mühendislik faaliyetlerini sürdürmekte olan ASELSAN ın Genel Müdürlüğü Ankara.

Aselsan'ın Yeni Genel Müdürü Faik Eken Oldu

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman ın yerine Genel Müdür Yardımcısı ve Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı Dr. Faik.

Aselsan Genel Müdürü Eken 2

4 ASELSAN Genel Müdürü Faik Eken, İkincil halka arzdan vazgeçtik diyemeyiz. Bunun için şu anda uygun zaman ve şartlar bekleniyor.

Aselsan Genel Müdürlük

Aselsan Genel Müdürlük, Demetevler, Yenimahalle, Ankara, Türkiye. Bu firmaya ait kullanıcı yorumlarını, derecelendirmeyi, harita ve yer bilgisini.

Aselsan Genel Müdürü Kim

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, yurtdışına satışların artması ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için işletme sermayesine ihtiyaç duydukları için.

Aselsan Genel Müdürlük Yenimahalle Ankara İletişim Bilgileri

Aselsan Genel Müdürlük, Mehmet Akif Ersoy Mh. 296. Cd. No: 16 Demetevler Yenimahalle Ankara. Ankara haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ankara.

Aselsan Genel Müdürü Cengiz Ergeneman

ASELSAN da Genel Müdür görevine Faik Eken getirildi! 30-05-2014. 30 May 2014 Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz.

Aselsan Genel Müdürü'nden Mühendis İntiharları

1 ASELSAN Genel Müdürü Dr. Faik Eken, üzerinde çalışmaları süren elektrikli otobüsün ilk örneğinin Elazığ da kullanılmasını planladıklarını.

Aselsan Genel Müdürü Cengiz Ergeman...

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeman, Türkiye nin Çin den alacağı füze sisteminin ülkeye büyük bir altyapı kazandırmayacağını savunuyor ve sistem milli.

Ntv

ASELSAN Genel Müdürü Dr. Faik Eken Aselsan da yaşanan mühendis intiharları, 4G projeleri ve elektrikli otobüs çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 1.

Aselsan'dan İntihar Açıklaması

3 ASELSAN Genel Müdürü Faik Eken, 2006 yılından bu yana intihar eden ASELSAN mühendislerinin hiç birinin gizli projelerde çalışmadığını.

Aselsan'dan yerli elektrikli otobüs projesi

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3345 Gün 20 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1