Salı14.05.2024

Arınç-Gökçek tartışması

Arınç-Gökçek tartışması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Arınç

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek in, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç a Derhal istifa et çağrısına.

Arınç

Bülen Arınç ve Melih Gökçek arasındaki gerginlikle ilgili bir kez daha değerlendirmede bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tartışmanın.

Eyvah Eyvah! Arınç

Son zamanlarda ilginç çıkışlarıyla tanınan manken Tuğçe Kazaz Arınç-Gökçek tartışmasına ilginç bir yorum getirdi. Kazaz a göre bu olay.

Ahmet Davutoğlu Arınç

2 Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu na iki maaş vaadi nedeniyle yüklendi. Bülent Arınç-Melih Gökçek gerginliğine de.

Bakan Yıldız Arınç

20 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki tartışmalara ilişkin, Bir sınavdan geçmiş olduk.

Başbakan Davutoğlu'dan İkinci Arınç

5 Başbakan Ahmet Davutoğlu TÜRK-İş ziyaretinde Arınç-Gökçek tartışması ile ilgili ikinci bir açıklama yaparak yaşananlara son noktayı koydu.

Başbakan'dan İkinci Arınç

Başbakan Ahmet Davutoğlu TÜRK-İş ziyaretinde Arınç-Gökçek tartışması ile ilgili ikinci bir açıklama yaparak yaşananlara son noktayı koydu.

Mansur Yavaş Bülent Arınç

Mansur Yavaş, Bülent Arınç-Melih Gökçek tartışmasına katıldı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM.

Ak Parti'de Arınç

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek in bugün twitter hesabından Bülent Arınç seni istemiyoruz açıklama yapması üzerine.

Arınç

Başta Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında başlayan tartışma, Ankara.

Taner Yıldız'dan Arınç

19 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Arınç-Gökçek gerilimi hakkında konuştu. Habertürk kanalında canlı yayında görüşlerini açıklayan.

Başbakan'dan Arınç

5 Başbakan Ahmet Davutoğlu TÜRK-İş ziyaretinde Arınç-Gökçek tartışması ile ilgili ikinci bir açıklama yaptı. Söylenmesi gerekenleri dün.

Arınç

8 Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki gereksiz laf dalaşı ile ilgili olarak. Zaman.tr ye şöyle bir bakayım dedim.. Dikkatimi çeken.

Davutoğlu'ndan Arınç

sonraki haber Kılıçdaroğlu ndan Arınç-Gökçek kavgası için ilk yorum Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışma hatırlatılarak iki isim.

Arınç

Ankara da gündemi bir anda değiştiren Melih Gökçek-Bülent Arınç kavgası; Gökçek in Arınç ı Twitter üzerinden, Cemaat ile işbirliğiyle suçlayıp.

Başbakan Davutoğlu Arınç

Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya da konuştu. Davutoğlu, Arınç ve Gökçek arasında geçen tartışmalara ilişkin, Dün yapılan her iki.

Arınç

Son zamanlarda ilginç çıkışlarıyla tanınan manken Tuğçe Kazaz Arınç-Gökçek tartışmasına ilginç bir yorum getirdi.

Bülent Arınç Tartışmaların Odağında Kim Ne Dedi?

2 Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından paralel ilan edilen Arınç ın bu çok konuşulan açıklamalara yönelik.

Arınç

23 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışma Meclise taşındı.

Arınç

23 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışma Meclise taşındı. CİHAN.

Arınç

Başbakan Yardımcısı Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek arasındaki Cemaat tartışması, Meclis te gündeme getirildi.

Davutoğlu'ndan Arınç

5 Başbakan Davutoğlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç la Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışmayla.

Başbakan Davutoğlu'ndan Arınç

5 Başbakan Davutoğlu Arınç-Gökçek tartışmasına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu nun konuşmasından satır başları:

Ak Partili Bostancı'dan Arınç

23 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışmanın sorulması üzerine Naci.

Davutoğlu'ndan Arınç Ve Gökçek İçin Flaş Sözler

Ahmet Davutoğlu Gökçek ve Arınç gerginliği ile ilgili ilk kez konuştu. Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışma hatırlatılarak iki.

Ak Partili Bostancı'dan Arınç

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışmanın sorulması üzerine Naci.

Gökçek Erdoğan'ı Aradı Erdoğan 'atış Serbest' Dedi Haberi Haberleri.

Başta Arınç ile Erdoğan arasında başlayan tartışma, Gökçek-Arınç arasında kavgaya dönüştü. Dün gece son darbeyi açık mektup ile vuran.

Cihan

23 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışma Meclise taşındı.

Davutoğlu Açıkladı Bülent Arınç Ve Melih Gökçek Tartışması...

5 Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinde Arınç-Gökçek kavgasıyla yeniden gün yüzüne çıkan krizi değerlendirdi. Davutoğlu, Başbakan.

Kanal B

21 Gündemdeki tartışma piyasaları da gerdi. Borsa yüzde 2 nin üzerinde değer kaybetti ve 82 bin 32 puana düştü. Güne 2 lira 55 kuruşun altında.

Selahattin Demirtaş'tan izleme heyeti açıklaması

POLİTİKA

3338 Gün 3 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1