Pazar19.05.2024

Andaç köyü

Andaç köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Andaç Köyü

Köyde halen bulunan iki sağlam kilise ve Yarma mahallesinin üst kısımlarında çok sayıda yıkılmış ev harabeleri vardır. ÇOĞRAFİ DURUMU: Andaç Köyü Şırnak .

2013 Şırnak Uludere İlçesi Andaç Köyü Düğünü İzle

Andaç, Şırnak ilinin Uludere ilçesine bağlı bir köydür. Köy, 1990 yılında Şırnak ın il olmasıyla Hakkari ilinden Şırnak ilinin Uludere ilçesine bağlandı.

Andaç İlkokulu

ŞIRNAK ın Uludere İlçesi ne bağlı Andaç Köyünden bir grup, bu sabaha karşı kaçak mazot getirmek için gizlice Irak tarafına geçti. 2vali YARDIMCISI VE.

Andaç Uludere

Andaç Köyü Haritası Ortabağ Uludere Şırnak, uydu görüntüleri ve yol haritası, harita TR.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne Bağlı Andaç...

Şırnak ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü muhtarı köy sorunları hakkında Vali Hasan İpek ten yardım istedi. Köylerinin 4 bin nüfuslu.

Andaç Köyü Haritası Ortabağ Uludere Şırnak

şırnak uludere andaç düğünü başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına Şırnak Uludere ye Bağlı Andaç Köyünde Bugün.

Andaç Köyü Öğretmenler İçin Barınma Yeri İstiyor

İLİ. Şırnak. İLÇESİ. Uludere. KÖYÜ. Andaç. MUHTARI. İzzettin EDİŞ Tel: 362 24 42. HANE SAYISI. 335. NÜFUSU. 2504. İLE UZAKLIĞI. 89 km. İLÇEYE.

Şırnak Uludere Andaç Düğünü...

ANDAÇ KÖYÜ. Şırnak Uludere Andaç Köyü sayfasında eksik veya hatalı gördüğünüz bilgiler için bildirimde bulunabilirsiniz. Bilgi Güncelleme.

Telefon dolandırıcıları şehit ailesini dolandırdı

ASAYİŞ

3322 Gün 16 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1