Pazartesi29.04.2024

Anadolu Meydanı

Anadolu Meydanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Anadolu Meydanı

ANKARA da yüzlerce siyasi parti mitingine ve eyleme ev sahipliği yapan, şehrin sembol meydanlarından Tandoğan Meydanı nın ismi Anadolu.

Tandoğan Meydanının Yeni Adı Anadolu Meydanı Oldu Haberi Ve

1 Buna göre; mitinglerin değişmez adresi Tandoğan Meydanı nın ismi 96 Ak Partili ve 3 bağımsız meclis üyesinin toplam 99 oyu ile Anadolu.

Tandoğan Meydanı'nın İsmi 'anadolu Meydanı' Olarak Değiştirildi

2 AK Partili 5 meclis üyesi önerge vererek, Tandoğan isminin kaldırılmasını ve Anadolu Meydanı isminin verilmesini istedi. AK Partili üyelerin.

Tandoğan Meydanı'nın İsmi 'anadolu Meydanı' Oldu

2 AK Partili 5 meclis üyesi önerge vererek, Tandoğan isminin kaldırılmasını ve Anadolu Meydanı isminin verilmesini istedi. AK Partili üyelerin.

Tandoğan Meydanı'nın İsmi Anadolu Meydanı Olarak Değiştirildi

42 dak. önce Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nde yapılan oylamayla ünlü Tandoğan Meydanının ismi Anadolu Meydanı olarak değiştirildi.

Tandoğan'ın Yeni Adı Anadolu Meydanı Oldu Haberi Dünya'da

1 Ankara nın sembol mekanlarından olan, yıllardır mitinglere ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yapan Tandoğan Meydanı nın ismi Anadolu.

Tandoğan Meydanı'nın Adı 'anadolu Meydanı' Oldu

2 Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince Şehit Savcı Kiraz ın adı İncek Bulvarı na verildi. Tandoğan Meydanı nın adı Anadolu Meydanı olarak.

Haber 10

2 Tek parti döneminin baskıcı valisi olarak bilinen Nevzat Tandoğan ın soyadını taşıyan Tandoğan Meydanı nın ismi Anadolu Meydanı olarak.

Tandoğan Meydanı Oldu Anadolu Meydanı

1 Ankara nın en eski meydanlarından birisi olan Tandoğan Meydanı nın adı değişti. Tandoğan Meydanı artık Anadolu Meydanı oldu.

Tandoğan Meydanının İsmi Değiştianadolu Meydanı

Tandoğan meydanının ismi değiştianadolu meydanı Ancak Tandoğan Meydanı nın isminin değiştirilmesi anlamsız ve bu değişikliği sanıyorum kimse.

Tandoğan Meydanı'nın adı Anadolu Meydanı olarak değişti

GENEL

3303 Gün 7 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1