Pazar19.05.2024

Amasra Büyük Liman

Amasra Büyük Liman haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Amasra Büyük Liman Nasıl Gidilir?

Amasra yada tarihte bilinen ilk adıyla Sesamos şehri, M.Ö XII. Yüzyıla kadar uzanan bir tarihe sahiptir. Bu dönemde bölgede görülen Gasgas ve Hitit.

Büyük Liman Hotel Amasra Tr

Amasra nın merkezinde, sahil kenarında yer alan Büyük Liman Otel, yerden tavana kadar panoramik pencerelere sahip bir restoran sunmaktadır.

Amasra Büyük Liman

Amasra Büyük Liman Otel, Bartın. 1.152 beğenme · 5 kişi bunun hakkında konuşuyor · 448 kişi buradaydı. Bartın muhteşem manzaralı Amasra ilçesi Şehir.

Booking Buyuk Liman Hotel Amasra Türkiye

Amasra Bartın bölgesindeki Büyük Liman Otel Telefon Numarası: 0850 600 1097 ile direkt ulaşın. Tatil Oteli konseptinde tatilin tadını çıkarın.

Amasra Büyük Liman Otel

BÜYÜK LİMAN OTEL BÜYÜK LİMAN OTEL internet sitesi - AMASRA - BARTIN - 0378 315 39 0. / TURİZM firmaları / firma rehberi - firmasec.

Büyük Liman Otel

Otelimiz Amasra Büyük Liman Yat Limanı bölgesinde konumlanmaktadır ve denize sıfırdır.Amasra da Günbatımı ve Amasra manzarası ile.

Büyük Liman Otel

Başlık: Amasra Büyük Liman Plajı. Plaj Hakkında Açıklama: Amasra merkezindeki girilebilir en iyi plajdır. Amasra nın en büyük plajıdır.

Büyük Liman Otel

Buyuk Liman Hotel, Amasra: Amasra bölgesindeki 28 Oda ve Kahvaltı / Pansiyon içinde 19. sırada listelenen ve TripAdvisor sitesinde 5 üzerinden 2 alan Buyuk.

Büyük Liman Plajı

Etstur Amasra Otelleri kategorisinde yer alan Büyük Liman Otel ile hem merkeze yakın konaklayın, hem de tatilde konforun tadına varın.

Amasra Limanı deniz kirliliği

GENEL

3339 Gün 15 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1