Cuma10.05.2024

Amanos Dağı etekleri

Amanos Dağı etekleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Amanos Dağı Etekleri

Hatay da Orman Yangını Hatay ın Dörtyol ilçesi Amanos Dağı eteklerinde çıkan orman yangınında 5 dekar kızılçam ormanı zarar gördü. Amanos Dağı.

Amanos Dağı Haberleri

Amanos Dağı eteklerinde orman yangını çıktı. Söndürme çalışmaları ise devam ediyor.

Amanos Dağı Eteklerinde Korkutan Yangın

Hatay ın Dörtyol ilçesi Amanos Dağı etekleri Beşikgöl mevkiinde çıkan orman yangını büyümeden kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kızılçam.

Züleyman

Hatay ın dörtyol ilçesi amanos dağı eteklerinde orman yangını çıktı.

Amanos Dağı Eteklerinde Korkutan Yangın Haberi

AMANOS DAĞLARI Akdeniz bölgesinin doğusunda, Dış Toroslar ın güneybatıya Dağın etekleri ile yüksek yerlerdeki düzlüklerde verimli topraklar bulunur.

Amanos Dağları Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Diğer önemli yükseltiler Ziyaret Dağı ve Keldağ Arapça Cebel Akra´ ya da Latince. Ayrıca Kırıkhan-Hassa yolunun batısında, Amanos Dağları eteğinde,.

Tarihsel Süreç İçinde Hatayda Kültür Ve Uygarlık

16:12 Hatay da Maden İşçileri Mahsur Kaldı Hatay ın Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi kırsalı Amanos Dağları eteklerinde bulunan krom madeninde.

Son Dakika Amanos Dağları Haberleri

Payas - Dörtyol arasında, Amanos Dağları eteklerinde 700 metre kadar yüksekte, sarp bir tepe üzerinde yapılmıştır. Halen harabe halindedir. Rabat Köyü nden.

Hatay

Hatay ın Dörtyol ilçesinde, Amanos Dağı nda mahsur kalarak donma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı. Amanos Dağı eteklerinde bulunan Horu.

Amanos Dağı'nda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

4 Dörtyol da Çıkan Orman Yangını Büyümeden SöndürüldüHatay ın Dörtyol ilçesi Amanos Dağı etekleri Beşikgöl mevkiinde çıkan orman yangını.

Gizemli Efsaneler Kitabi

Hatay in Dortyol ilcesi Amanos dagi Cokek yaylasi mevkiinde orman yangini cikti. Edinilen bilgiye gore, Amanos dagi eteklerinde bulunan Cokek yaylasi.

Hatay'ın Dörtyol İlçesi Amanos Dağı Etekleri Beşikgöl

Hatay Dörtyol İlçesi Amanos Dağı eteklerinde yangın çıktı. Yapılan müdehaler sonucunda yangın gece yarısında kontrol altına alındı. 3 Orman Dailresi Amanos.

Amanos Dagi

Edinilen bilgiye göre, Amanos Dağı eteklerinde bulunan Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle orman.

Amanos Dağı Video Haberleri

Dörtyol da Amanos dağı etekleri Çökek Yayla yolu üzerindeki Kırmızı burun mevkiindeki ormanlık alanda sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle.

Hatay'da Orman Yangını

11 Hatayda orman yangını Güncel 127968 Amanos Dağı eteklerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Dörtyol Da Amanos Dağı Eteklerinde Orman Yangını

Hatay ın Erzin ilçesini sınırlayan Amanos Dağı eteklerinde zeytin bahçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangın nedeniyle yüzlerce zeytin ağacı yanarak kül.

Hatay'da Orman Yangını Güncel 127968

1084′lü yıllarda Amanos Dağları nın etekleri, ormanlık, yeşillik düz arazilerle kaplıydı. O zamanlar da, bu dağ eteklerinde aşiretler yaz için yayla olarak kabul.

Amanos Dağı Eteklerindeki Zeytin Bahçesi Kül Oldu

Amanos Dağları eteklerinde 50 si çocuk 200 kişi mahsur kalmıştı.

Bizosmanliyiz

1084 lü yıllarda Amanos Dağları nın etekleri, ormanlık, yeşillik düz arazilerle kaplıydı. O zamanlar da, bu dağ eteklerinde aşiretler yaz için yayla olarak kabul.

Mahsur Kalan 200 Kişi Kurtarıldı

Şair Fatih Mehmet Karaca e ait Amanos Dağları adlı şiiri okumak için tıklayınız. ASIRLARCA YAYLA-MESİRE MEKANI TEPELERİ VE ETEKLERİ ARASINDA.

İskenderun Yarıkkaya Efsanesi

Hatay ın Amanos Dağı eteklerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevler, karadan ve havadan yapılan müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Amanos Dağları Şiiri

5 Hatay da Amanos Dağları nın eteklerinde bulunan krom madeninde çalışan 40 işçi yoğun kar yağışı nedeniyle şantiyede mahsur kaldı. İşçilere.

Amanoslar Alev Alev

Hatay ın Amanos Dağı eteklerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Hatay ın Amanos.

Hatay Amanos Dağları Eteğinde Mahsur Kalan Krom Madeni

HATAY AA - İskenderun ilçesinde çıkan orman yangınında 10 dönümdeki ağaçlar zarar gördü.Amanos Dağı eteklerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan.

Amanos Dağları'nda Yine Yangın

3 Dörtyol ilçesine bağlı Beşikgöl mevkiinde kızılçam ormanı bulunan alanda başlayan yangın söndürme ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol.

Hatay Haberleri

Amanos Haberleri

İskenderun'da sel felaketi

GENEL

3240 Gün 14 Saat 22 dk. önce yayınlandı

İskenderun'da orman yangını nedeniyle mahalle boşaltıldı

ASAYİŞ

3339 Gün 14 Saat 30 dk. önce yayınlandı

1