Cuma10.05.2024

altın kuryesi

altın kuryesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Altın Kuryesi

Kahramanmaraş tan Adana ya 3 kilo altın getiren kuryeyi darp edip yerde sürükledikten sonra gelin arabasına çarpan 3 kişi, altınları gasp.

Altın Kurye

Motorlu kurye Gönderiniz hazır olduğu zaman Kurye Firmamızı Arayarak kurye Çağırmanız yeterli Acil Kurye istanbul İçi Moto Kurye.

Kuryeyi Dövüp 3 Kilo Altını Gasp Ettiler Haberi

17 Kahramanmaraş tan Adana ya 3 kilo altın getiren kuryeyi darp edip yerde sürükledikten sonra gelin arabasına çarpan 3 kişi, altınları gasp.

Uçan Tekme İle Kuryeyi Gasp Ettiler Polisten Kaçamadılar

50 dak. önce Adana da uçan tekme ile etkisiz hale getirdikleri altın kuryesinin içinde 3 kilo 270 gram altın ve 13 bin 750 lira parası olan çantayı gasp eden.

Gold Moto Kurye

İstanbul içi motorlu kurye gönderileri ve acil araçlı kurye çağırmak için gold moto kurye ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim :0216 505 80 90.

Bağcılar'da Altın Kuryesi Soyuldu

Bağcılar da altın kuryesi soyuldu. Bağcılar da kuyumcu dükkanlarına altın satan bir kuryenin, içerisinde yaklaşık 15 kilo altın bulunan çantası.

Altın Kuryesi Kaza Süsüyle Gasp Edildi

Yenikapı Sahil Kenneddy Caddesi üzerinde seyreden ve Kapalıçarşı daki Karakaş Kuyumculuk a altın taşıdıkları öğrenilen Bahattin U. ve Ahmet K. nın aracına.

Altın Elbiseli Adam Kuryelerle Sohbet

MotosikletTV kanalında yer alan Altın Elbiseli Adam Kuryelerle Sohbet isimli videoyu izlemek için MotosikletTV.web.tv kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Altın Moto Kurye Gebze

Altın Moto Kurye Gebze firmamız Kocaeli ili Gebze ilçesinde Kurye alanında hizmet vermektedir. Kurye kelime anlamı olarak elçi, haberci, ulak anlamına gelir ki.

Altın Kurye

ALTIN KURYE ALTIN KURYE internet sitesi - ÜMRANİYE - İSTANBUL - 0216 505 80 9. / TAŞIMA - LOJİSTİK firmaları / firma rehberi - firmasec.

Adana Yüreğir'de altın kuryesini soyan hırsızlar yakalandı

ASAYİŞ

3331 Gün 21 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1