Pazartesi29.04.2024

Altan Tan

Altan Tan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Altan Tan

Malatya daki Newroz kutlamalarında HDP li Altan Tan ın kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen LGBT leri reddettiği öne sürüldü. Söz konusu.

Altan Tan

Altan Tan 1969 yılında Diyarbakır Mehmetçik İlkokulu ndan, 1976 yılında Diyarbakır Maarif Koleji nden, 1981 yılında Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık.

Altan Tan

1991 de refah partisi, milliyetci hareket partisi ile ortak secime girince refah partisi ile yollarini ayiran kurt siyasetci. tayyip erdogan in eski dostlarindan imis.

Altan Tan

Altan Tan, 11 Eylül 1958 de Batman da doğdu. Babasının adı Bedi, annesinin adı Muazzez dir. İnşaat Mühendisi; Ankara Devlet Mimarlık ve Mühendislik.

Hdp Diyarbakır Mv.altan Tan

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ın, Kardeşim ne Kürt sorunu? Ne istiyorsun? Allah aşkına bizden farklı.

Altan Tan'dan Erdoğan'a Yanıt Kürtler Zıkkımın Kökünü İstiyor

Altan Tan Kimdir? 11 Eylül 1958 yılında Batman da doğdu. Aslen Mardinlidir. Ailesi Midyat ın Narlı köyünden kan davası nedeniyle 1840 lı yıllarda Midyat-Estel e.

Altan Tan Haberleri

15 Malatya daki Newroz kutlamalarında HDP li Altan Tan, kendisiyle Newroz kutlamalarında Halkların Demokratik Partisi vekili Altan Tan,.

Altan Tan Lgbt'lerle Aynı Kareye Girmek İstemedi

8 tweets 0 photos/videos 9735 followers. Check out the latest Tweets from Altan Tan AltanTanBDP

Altan Tan Altantanbdp

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Kardeşim ne Kürt sorunu? Ne istiyorsun? Allah aşkına bizden.

Altan Tan'dan Erdoğan'a Yanıt Quzzulkurt İstiyoruz

18 HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Bülent Arınç şövalyelik iddiasında. Eğer gerçekten işlenmiş suçlar varsa, 8 Haziran a kadar değil,.

Altan Tan'dan Akp'deki Krize Şiirli Yorum

altan tan haberleri, güncel altan tan haber ve fotoğrafları ile en yeni altan tan gelişmeleri burada.

Altan Tan Haberleri Ve Altan Tan Gelişmeleri

12 Malatya daki Nevruz kutlamalarında HDP li Altan Tan ın kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen LGBTİ leri reddettiği öğrenildi.

Lgbti Haklarna Sahip Çıkan Hdp'nin Vekili Altan Tan Lgbti'lerle

Altan Tan. 23.814 beğenme · 3.684 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kürt yazar ve siyasetçi.

Altan Tan

Altan Tan haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Altan Tan kimdir, hayatı ve biyografisi. Hdp li Altan Tan dan İzleme Heyeti Açıklaması.

Altan Tan Haberleri

2 HDP li Altan Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Kardeşim ne Kürt sorunu? Ne istiyorsun? sözlerine Kürtçe cevap verdi.

Altan Tan Kürtler Zıkkımın Kökünü İstiyor

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, İmralı ile Kandil arasında, HDP arasında çatlak var, her kafadan ses çıkıyor diyen hükümet, kendisi 20 sesli curcuna.

Altan Tan Haberleri

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ın, Kardeşim ne Kürt sorunu? Ne istiyorsun? Allah aşkına bizden farklı.

Altan Tan Kürtler Zıkkımın Kökünü İstiyor

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP ye zehir zemberek sözlerle yüklendi. Partisinin İmralı heyetinin postacı olduğunu savunan Altan Tan.

Altan Tan Partisini Topa Tuttu!

Blog Yazarları. Altan Tan. Altan Tan. altantangmail RSS Beslemesi. facebook Paylaş twitter Paylaş. Sırala: Tarih Popüler. ◁Ocak, 2015▷. S, M, T, W, T, F.

Altan Tan

altan tan konulu haberler ve altan tan fotoğrafları ile gündemdeki altan tan haberleri.

Altan Tan Son Dakika Haberleri Ve Altan Tan Güncel Haberler

13 Nevruz kutlamalarında HDP li Altan Tan ın kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen LGBT leri reddettiği iddia edildi.

Hdp'li Altan Tan'a Lgbt'lerden Tepki !

Cumhurbaşkanı nın açıklamalarına tepki gösteren HDP li Altan Tan, Artık bu saatten sonra eğer başta AK Parti kendine çekidüzen vermezse,.

Altan Tan'dan Cumhurbaşkanına Tepki Bu İş Karakolda Bitecek

MHP gibi yapsaydık daha farklı olurdu ve HÜDA-PAR a ilk bizimkiler saldırdı diye konuşan HDP milletvekili Altan Tan ile Kandil arasındaki.

Altan Tan

Dünü bilmeden bugünkü durumumuzu anlamamız, bugünkü durumumuzu doğru bir şekilde tespit etmeden de yarınlarımızı kurgulamamız mümkün değildir.

Altan Tan

Altan Tan - Kitap. Altan Tan: Ürünleri aşağıdadır. yeniden eskiye, başlığa, en çok satandan az satana, ürün fiyatına, en çok ziyaret edilene. göre yeniden sırala .

Altan Tan

Altan Tan düşünce ve siyaset dünyasının aşina olduğu bir isim.12 Eylül sonrasında insanlık dışı muamelelerin adeta karargahı durumuna gelen Diyarbakır.

Kürt Sorunu

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, İmralı ile Kandil arasında, HDP arasında çatlak var, her kafadan ses çıkıyor diyen hükümet, kendisi 20.

Altan Tan

Altan Tan yazarın tüm eserleri ve kitapları. Ana Sayfa » Yazarlar » Altan Tan. Yazar Hakkında. Altan Tan. Yeni Eserlerinden Haberdar Olun. Listeyi Daralt.

HDP milletvekili adayları tam liste

POLİTİKA

3309 Gün 13 Saat 49 dk. önce yayınlandı

Altan Tan'dan İzleme heyeti açıklaması

POLİTİKA

3322 Gün 23 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1