Cumartesi18.05.2024

Alman Pilot Sendikası Cockpit

Alman Pilot Sendikası Cockpit haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Alman Pilot Sendikası Cockpit

lufthansa4 Alman havayolu şirketi Lufthansa da pilot sendikası Cockpit in CV çağrısı üzerine pilotlar greve başladı. Lufthansa şirketi, pilotların.

Alman Pilot Sendikası Cockpit

21 Alman havayolu şirketi Lufthansa, pilot sendikası Cockpit in yarın için Sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa,.

Lufthansa Pilotlarından Bir Günlük Grev Haberi Dünya'da

8 Alman pilot sendikası Cockpit Birliği nin VC iş bırakma eylemi Almanya saati ile 00:01 de başladı. 23:59 da sona erecek eylem kısa ve orta.

Lufthansa′da Grev

21 Alman Pilot Sendikası Cockpit Birliği VC, ülkenin en büyük havayolu şirketi Lufthansa çalışanlarına yarın iş bırakma eylemi için çağrıda.

Lufthansa Pilotları Yine Grevde Haberi

1 Alman havayolu şirketi Lufthansa da pilotlar greve gitti. Pilotlar, Lufthansa da pilot sendikası Cockpit in çağrısı üzerine greve başladı. Almanya.

Almanya'da Pilotlar Uçmadı

7 Alman havayolu şirketi Lufthansa da pilot sendikası Cockpit in çağrısı üzerine pilotlar greve başladı. Alman pilot sendikası Cockpit Birliği nin.

Lufthansa Personeli Grevde

Grevler Lufthansa ya pahalıya mal olduAlman pilotlar sendikası olan Cockpit in grev kararı nedeniyle bir süredir grevde olan Lufhansa pilotları nedeniyle şirkette .

Alman Pilot Sendikası Cockpit Haberleri

15 Almanya ve Avrupa da kısa ve orta mesafeli 750 sefer iptal oldu. Alman havayolu şirketi Lufthansa da pilot sendikası Cockpit in CV çağrısı.

Lufthansa Pilotları Grevde

Alman Pilot Sendikası Cockpit Haberleri. Twitter dan takip et

Alman Havayolu şirketi Lufthansa pilotları grevi uzattı

ASAYİŞ

3346 Gün 22 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Alman Havayolu Şirketi Lufthansa pilotları grev yapıyor

DÜNYA

3350 Gün 1 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1