Cumartesi18.05.2024

Ali Özek

Ali Özek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ali Özek

PROF. DR. ALİ ÖZEK İN ÖZGEÇMİŞİ. 1932 yılında Muğla ya bağlı Fethiye kazasının Doğanlar köyünde doğdu. Babası Hacı Şakir Özek, anası Nazmiye.

Biyografi

Dr. Ali ÖZEK İslamî İlimler Araştırma Vakfı Başkanı 17-19 Kasım 2006 tarihleri arasında İSAV ın tertiplediği Avrupa Birliği Sürecinde Dinî Kurumlar ve Din Eğitimi.

Ali Özek Hocamız 'adnan Oktar Asrımızın Bediüzzaman'ıdır' Demiştir

1932 yılında Fethiye de doğdu. Mısır Ezher Üniversitesini bitirdi. Arap dili ve edebiyatı hocası olan ÖZEK, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsünde 1978 den sonra bir.

Ali Özek Prof. Dr.

Ali Özek. akademisyen, yazar. 1932 yılında Muğla nın Fethiye ilçesinin Doğanlar köyünde doğdu. Babası Hacı Şakir Özek, anası Nazmiye Hatun dur. Mucuklar.

Biyografi Ali Özek Biyografisi Burada Ünlülerin Biyografileri Burada

Ali Özek adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Ali Özek ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Ali Özek Profilleri

Ezher Üniversitesi müderrislerinden Trabzonlu Şeyh Şemseddin, Konyalı Ali Zeki ve daha birçok kişi Ali Özek in içinde bulunduğu sosyal.

Ali Özek'in Hatıraları Yayımlandı

Prof. Dr. Ali Özek, Osmanlı dönemine yetişememekle birlikte mirasını devralmış, Tek Parti döneminin dini alandaki baskı ve uygulamalarına şahit olmuş, dini.

Medreseden Üniversiteye Ali Özek

Ali Özek - Kitap. Ali Özek: Ürünleri aşağıdadır. Katkıda bulunduğu ürünleri görmek için tıklayın. yeniden eskiye, başlığa, en çok satandan az satana, ürün.

Meclis tarafından seçilen sayıştay üyeleri

POLİTİKA

3333 Gün 0 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1