Perşembe09.05.2024

Ali Gaffar Okkan

Ali Gaffar Okkan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ali Gaffar Okkan

Ali Gaffar Okkan 1952; Hendek, Sakarya - 24 Ocak 2001, Diyarbakır, Diyarbakır Emniyet Müdürü iken faili halen meçhul olan bir suikast sonucu öldürülmüş.

Ali Gaffar Okkan

saat 18.50: merkez, merkez. saldırıya uğradık, saldırıya uğradık m :olay yeri neresi? yaralı polis: şehitlik mevkii m : zaiyat var mı, zayiat var mı? yaralı polis:.

Ali Gaffar Okkan Belgeseli

Ali Gaffar Okan aramızdan ayrılalı tam 14 yıl oldu. Gaffar Okan, Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı silahlı saldırı sonucu beraberindeki 5.

Suikastinin 14. Yılında Gaffar Okan Kimdir Ali Gaffar Okkan Neden

ali gaffar okkan, her iyi insan gibi fazla yaşamamış emniyet amiri. halk ile devleti barıştırmayı başaran icraatları mevcuttur. ama bölgesinde halk ile devletin birlik.

Ali Gaffar Okkan

Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 5 koruması ile beraber Şehit düşen Ali Gaffar Okkan nın 10. ölüm yıldönümü nedeniyle Diyarbakır dan ismi Ali Gaffar Okkan.

Gaffar Okkan

Ali Gaffar Okkan, Sakarya ilinin Hendek ilçesinde 1952 yılında doğdu. 30 Eylül 1970 tarihinde Polis Koleji´nden, 29 Eylül 1973 tarihinde Polis.

Ali Gaffar Okkan Kimdir?

ali gaffar okkan: bkz: hepimiz gaffarız bkz: hepimiz polisiz görevine başladı. ege üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi mezunu olan okkan, izmir, eskişehir,.

Ali Gaffar Okkan

Başbakan yardımcısı, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ın adı verilen Ali Gaffar ve Gaffar Okan isimli 102 Diyarbakırlı çocukla bir araya.

Diyarbakır-Silvan yolunda polise bombalı saldırı girişimi

ASAYİŞ

3157 Gün 2 Saat 18 dk. önce yayınlandı

Şırnak'ta askerlerin bulunduğu sivil araca saldırı: 2 yaralı

ASAYİŞ

3173 Gün 4 Saat 13 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır'da Gaffar Okkan anıtı dikildi

GENEL

3314 Gün 2 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1