Pazartesi13.05.2024

Alevi Vakıfları Federasyonu

Alevi Vakıfları Federasyonu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Avf.org.tr

. Saçlı nın Görevden Ayrılma Talebi. Alevi Vakıfları Federasyonu 2. AVF yönetim kurulu üyeleri Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü makamında ziyaret etti.

İletişim

Telefon: 0212 272 68 92. Faks :0212 272 68 56 web : avf.org.tr e-posta : info avf.org.tr. copyright 2013.AVF Alevi Vakıfları Federasyonu. | literalwebdizayn.

Alevi Vakıflar Federasyonu'nun Ege Bölgesi İnanç Turu

Alevi Vakıflar Federasyonu ve Uşak Alevi Kültür Derneği tarafından 12 Mayıs Cumartesi günü 2. si düzenlenen Koluaçık Hacım Sultan Anma Etkinlikleri nde.

Alevi Bektaşi Federasyonu

3 Alevi federasyonu Alevi Bektaşi Federasyonu, Alevi Dernekleri Federasyonu, Alevi Vakıfları Federasyonu ortak bir çağrı yaparak Aleviler olarak gerici ve.

Alevi Vakıfları Federasyonu Başkanı Doğan Bermek Ldp Akademi'de!

Alevi Vakıfları Federasyonu Başkanı Doğan Bermek LDP Akademi de! Aleviliği İslam dışı gösteren açıklamalar Alevi toplumunu hareketlendirirken, ortak hareket .

Alevi Dernekleri Federasyonu

Alevi-Bektaşi Federasyonu, Alevi Dernekleri Federasyonu ve Alevi Vakıflar Alevi Dernekleri Federasyonu olarak Alevi yöre dernekleri ve temsilcileri ile eşit.

Alevileri Kim Temsil Ediyor? / Siyaset / Milliyet Blog

4 2 Alevi Vakıflar Federasyonu AVF: 2005 yılında kurulan Alevi Vakıflar Federasyonu, yalnızca vakıflardan oluşan bir çatı örgütüdür. 2008 de.

Alevi Vakıfları Federasyonu Haberleri

Alevi Birlik Mitingi 8 Şubat ta Kadıköy de Yapılacak Alevi Bektaşi Federasyonu, Alevi Dernekleri Federasyonu, Alevi Vakıfları Federasyonu, Pir Sultan Abdal.

Alevi Vakiflari Federasyonu Hakkında Haberler

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş İstanbul da, Alevi Vakıfları Federasyonu temsilcileriyle bir araya geldi, Cizre olaylarıyla ilgili konuştu. Demirtaş.

Cumhuriyet Zaman Tüneli

Alevi dernekleri, Ekmeleddin İhsanoğlu nu destekleme kararı aldıklarını açıkladı. 600 cemevi derneği ve 300 alevi yöre derneğinden oluşan Alevi Vakıfları.

Cumhuriyet Gazetesi

4 600 cemevi derneği ve 300 alevi yöre derneğinden oluşan Alevi Vakıfları Federasyonu, Ekmeleddin İhsanoğlu nu destekleme kararı aldıklarını.

Alevi Vakıfları Federasyonu Haberleri

Alevi Vakıfları Federasyonu Haberleri. Cemevleri Haciz ile Karşı Karşıya

Başbakan Davutoğlu ile Alevi temsilcilerinin görüşmesi

POLİTİKA

3340 Gün 12 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1