Salı14.05.2024

Akköse mahallesi

Akköse mahallesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akköse Mahallesi

Akköse Mahallesi haritası ve mahallede bulunan caddeler, sokaklar, okullar, muhtarlık ve otobüs durakları, Dernekpazarı, Trabzon.

Akköse Mahallesi

Akköse Mahallesi. Muhtar:Ömer Celal BENZER Telefon : 0536 35854 60. İlçe merkezine uzaklığı 3 km.dir. 2000 yılı sayımına göre nüfusu 434′ tür. 1486 tarihli .

Akköse Mahallesi

ZENO ULUCAMİ amp; AKKÖSE, ZENO ULUCAMİ amp; AKKÖSE. 608 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. zeno merkezli tanıtım haber ve köydeki havayı.

Zeno Ulucami Amp; Akköse

Trabzon un Dernekpazarı ilçesinde bu sabah çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre, İlçenin Akköse mahallesinde Hüseyin.

Akköse Mahallesi Arşivleri » Taka Online

Dün akşam, Akköse Mahallesi Erkek Kuran Kursu; Bölge Kız Kuran Kursu salonunda Yatsı Namazından sonra Çanakkale Zaferi konulu bir.

Akköse Mahallesi Erkek Kuran Kursu'dan Çanakkale Coşkusu

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Bahçelievler Mahallesi ni dolaşarak mahallenin sorunları.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Akköse

Trabzon, Dernekpazarı, Dernekpazarı, Akköse mahallesi posta kodunu hemen sorgula ve bul.

Trabzon Dernekpazarı Dernekpazarı Akköse Mahallesi Posta Kodu

4 En güncel Akköse mahallesi haberleri, Akköse mahallesi ile ilgili tüm haberler. Akköse mahallesi haberi, Akköse mahallesi haberleri.

Akköse Mahallesi Haberleri

AKKÖSE KÖYÜ, Çalışanlar köyü, Çayırbaşı köyü, Gülen köyü, Günebakan köyü, Güney mahallesi, Kondu mahallesi, Merkez mahallesi, Ormancık köyü, Taşçılar.

Trabzon Dernekpazarı yangını: 1 ev yandı

ASAYİŞ

3326 Gün 19 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1