Cumartesi11.05.2024

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akdeniz Üniversitesi

Antalya da yer alan üniversitenin tanıtımı, yönetim ile ilgili bilgiler, akademik ve idari birimler, öğrenci işlemleri, ve duyurular.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

TBMM Milli Eğitim Komisyonu nda AK Partili vekiller, Türkiye nin ilk rahim ve yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi nin,.

Güzel Sanatlar Fakültesi

Akdeniz Üniversitesi, Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki yüksek öğretim kurumlarını kapsayacak şekilde, 20 Temmuz 1982 de kurulmuş bir devlet.

Sosyal Bilimler Myo

Akdeniz Üniversitesi, Antalya, Turkey. 7.707 beğenme · 45 kişi bunun hakkında konuşuyor · 24 kişi buradaydı. Akdeniz Üniversitesi Resmi Facebook.

Elmalı Meslek Yüksek Okulu

Doğu Akdeniz Üniversitesi Kampüsünden fotğraflar. Fotoğraf galerisi.

Alanya İşletme Fakültesi

Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi DAÜ Kıbrıs ın Gazimağusa şehrinde konuşlanmış, ülkenin tek devlet üniversitesidir. Ön lisans, lisans, yükseklisans ve doktora.

Yabancı Diller Yüksekokulu

Akdeniz Üniversitesi Online Başvuru Sistemine Hoşgeldiniz. Sağdaki menüden istediğiniz başvuru sistemine giriş yapabilirsiniz. Önemli Bilgiler İçin:.

Akdeniz Üniversitesi Sonuçları

2014 akdeniz üniversitesi taban puanları,2014 akdeniz üniversitesi puanları, 2015 öss,ygs,lys akdeniz üniversitesi taban puanları.

Akdeniz Üniversitesi

akdeniz üniversitesi

Antalya Kumluca'da Rhodiapolis Antik Kenti restorasyon çalışmaları

KÜLTÜR-SANAT

3340 Gün 7 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1