Pazartesi29.04.2024

Akdamar Kilisesi

Akdamar Kilisesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akdamar Kilisesi

Akdamar Adasındaki Surp Haç kilisesi, Kudüs ten İran a kaçırıldıktan sonra 7. yüzyılda Van yöresine getirildiği rivayet edilen Hakiki Haç ın bir parçasını.

Akdamar Kilisesi

Akdamar Adası ve Kilisesi Kutsal Haç Kilisesi. Akdamar Adası Van a 47 km , Gevaş İlçesine 7 km mesafede , sahilden 4 km uzaklıkta olan Ada deniz.

Akdamar Adası Ve Kilisesi Kutsal Haç Kilisesi

Akdamar Kilisesi haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Akdamar Kilisesi ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Akdamar Kilisesi Haberleri

akdamar. Çok eski dönemlerde Van da bir keşiş yaşarmış ve keşişin güzel mi güzel Van Gölü nde bulunan Akdamar Adası nda bir kilise yaptırarak, bundan.

Akdamar Adasının Acıklı Hikayesi

Van-Tatvan karayolundaki iskeleden yirmi dakikalık bir motor yolculuğu ile ulaşılan Akdamar Adası orijinal kilisesi ile tanınmaktadır. Van a 55 km. uzaklıktadır.

Akdamar Kilisesi Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Van da tarihi Akdamar Kilisesi nde adeta kuş uçurtulmayacak. Kuş uçurtulmayacak derken yine ziyaretçiler alınacak fakat amacı kötü olanlara.

Akdamar Kilisesi

Akdamar Kilisesi haberleri, son dakika akdamar kilisesi haber ve gelişmeleri burada. Akdamar Adası ndaki Tavşanlar Toplanıyor.

Akdamar Kilisesi Haberleri

VAN - Akdamar Kilisesi nin açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç un yanı sıra Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan, Ermenistan Kültür Bakanı.

Akdamar Kilisesi'nin bulunduğu Akdamar Adası 24 saat izlenecek

GENEL

3311 Gün 23 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1