Çarşamba15.05.2024

Akçadağ

Akçadağ haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Akçadağ Belediye Başkanlığı

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları 4.Olağan Kongresinde Kadın Kolları Başkanı seçilen Serap Alagöz ve Yönetim Kurulu.

Akçadağ

Akçadağ, Osmanlı devrinde tahminen 1850 yıllarında bugünkü Levent bucağında teşkilatlandırılmış, 1858 yılında da ilçe merkezi şimdiki yerine Arga ya.

T.c. Akcadağ Kaymakamlığı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk , ebediyete intikalinin 76. yılında Akçadağ da düzenlenen törenle anıldı. ARAÇ SATIŞ İHALESİ. İHALE İLAN METNİ AŞAĞIDAKİ.

Akçadağ

Akçadağ İnşaat, Akçadağ Taahhüt, Akçadağ Petrol, , Akçadağ Akaryakıt, akcadag.tr, Diyarbakır İnşaat, insaat diyarbakir, diyarbakirspor.

Akcadağ

Akçadağ da Kentsel Dönüşüm Heyecanı Akçadağ da Kentsel Dönüşüm Heyecanı middot; Akçadağ ı Konuştular.. Malatya protokolü Akçadağ da buluştu Malatya .

Akçadağ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,Akçadağ a yeni bir vizyon kazandıracak olan kentsel dönüşüm projesi için alan belirlemesinin.

Akçadağ

Akçadağ. Yüzölçümü : 1.193 km2. İl Toplam Nüfusu : 769 544. Akçadağ Toplam Nüfus : 29 573. Akçadağ yöresinde ilk yerleşim M.Ö. 111 de eski Tunç devrinde.

Akçadağ

Akçadağ ilçemize TOKİ tarafından yaptırılan konutların resmi açılışı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞANın Malatya ilimizi ziyareti sırasında resmen.

[Yerelnet] Akçadağ Belediyesi

Güncel Akçadağ haberleri, son dakika Akçadağ haber ve gelişmeleri. Akçadağ hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Akçadağspor. Malatya da Arazide.

Malatya'da Fidan Kaya'nın cesedi yakılmış halde bulundu

ASAYİŞ

3332 Gün 14 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1