Cumartesi18.05.2024

AK Parti Batman Milletvekili

AK Parti Batman Milletvekili haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ak Parti Batman Milletvekili

AK Parti nin Diyarbakır da 6. sıradan aday gösterdiği eski milletvekili Abdurrahman Kurt, Batman da ise 2 nci sıra adayı olarak gösterilen eski.

Ak Parti Batman Milletvekili Adayları

17 Türkiye yavaş yavaş seçim havasına giriyor ve AK Parti nin Batman ve diğer illerdeki milletvekili adayları da belli oldu. 7 Haziran 2015 Pazar.

Ziver Özdemir

ZİVER ÖZDEMİR-AK PARTİ BATMAN MİLLETVEKİLİ. 976 beğenme · 46 kişi bunun hakkında konuşuyor. AK PARTİ BATMAN MİLLETVEKİLİ.

Milletvekilleri

15 Haziran 1968 yılında Adana da doğdu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü nde tamamladı. Yüksek .

E Posta Adresleri

. Elektronik Kitaplar. Milletvekilleri E-Posta Adresleri Listesi. HDP, ayla.akatata tbmm.gov.tr. Ziver ÖZDEMİR, BATMAN, AK Parti, ziver.ozdemirtbmm.gov.tr.

Ak Parti Milletvekili Adayları Belli Oldu İşte Ak Partili Adayların Tam

49 dak. önce Ak Parti milletvekili adayları içerisinde çok büyük sürpriz isimler var. Melih Gökçek in oğlu Osman BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI.

Ak Parti Batman Milletvekili

1 Dönem AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı M. Emin Ekmen, Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini sosyal.

Ak Parti'de Abdurrahman Kurt İle Mehmet Emin Ekmen Adaylıktan

38 dak. önce Uzun yıllar AK Parti de hizmet veren 23. dönem AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, şok bir kararla.

Ak Parti'den Batman Milletvekili 2. Sıra Adayı Emin Ekmen

Batman AK Parti milletvekili aday listesi çıktı. AK Parti Batman aday listesini YSK ya teslim etti. AK Parti milletvekili kesin aday listesi.

Şehit komiser yardımcısı Burhan Gatfar törenle memleketine uğurlandı

ASAYİŞ

3180 Gün 20 Saat 7 dk. önce yayınlandı

AK Parti'de şok istifa: Milletvekili adaylığından çekildi

POLİTİKA

3327 Gün 22 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1