Cumartesi18.05.2024

Aile Paketi

Aile Paketi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Aile Paketi

Kamuoyunda Aile Paketi olarak bilinen Ailenin ve Dinamik Nüfus Yapısının Korunması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde.

D

AİLE PAKETİ. Belgesel, spor, müzik ve çocuk kanalları bir arada olsun diyenler, Aile Paketi tam size göre. Üstelik 5 kat daha net görüntü ve ses kalitesiyle. 41

Aile Tarifesi İle Avea'dan Ailece Tarife

Aile Tarifesi ile Avea dan 5 kişiye kadar ortak paylaşım yapabileceğiniz her Ücretsiz Süre Bitiminde Otomatik Devreye Giren Konuşma Paketi, 250 DK/5 TL.

Aile Paketi Kabul Edildi

2 TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Aile Paketi tasarısını kabul etti.

Anne Olana Yarım Çalışma Babalara Da Doğum İzni Geliyor

2 Aile Paketi meclis komisyonunda kabul edildi. Analık izni biten kadın memur isterse tüm doğumlarda 6 aya kadar günlük çalışma süresinin.

Aile Paketinin Komisyonda Kabul Edilmesi

36 dak. önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Aile Paketi tasarısının TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda kabul.

Aile Paketi Tasarısı Tbmm'ye Sunuldu

Kadın memurların analık izni ve kadın işçilerin haklarını da düzenleyen Aile Paketi tasarısı Meclis e sunuldu.

Aile Paketi'nde Bir Taşla Çok Kuş!

2 TBMM Genel Kurulu nda kamuoyuna Aile Paketi olarak sunulan Torba Kanun teklifinin çocuk, çeyiz ve konut yardımını da öngören 12.

Bakan İslam'dan 'aile Paketi' Açıklaması

47 dak. önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, komisyonda kabul edilen Aile Paketi kanun tasarısı hakkında açıklamalarda bulundu. Ailenin.

İşte Yeni Aile Paketi

Kadınların iş hayatına katılımını teşvik etmek ve nüfusun gençleşmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Aile Paketi , komisyondan geçerken,.

Aile paketi içeriği

ASAYİŞ

3338 Gün 17 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1