Cumartesi11.05.2024

Ahmet İyimaya

Ahmet İyimaya haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ahmet İyimaya

Ahmet İyimaya, 22 Kasım 1950 de Amasya/Yuva köyünde doğdu. Annesi Habibe, babası Musa dır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini birincilikle bitirdi.

Ahmet İyimaya

Ahmet İyimaya d. 22 Kasım 1950, Yuvaköy, sürdürmektedir. İyi düzeyde Arapça, az düzeyde Fransızca ve İngilizce bilen İyimaya, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ahmet İyimaya

ahmet iyimaya, amasya yuva - 1950, musa, habibe - ankara üniversitesi hukuk fakültesi - arapça, az fransızca - serbest avukat - türk hukuk kurumu bilim kurulu.

Ahmet İyimaya

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya nın başkanlığında toplanan komisyon, Yargıtay Kanunu, Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Ceza.

Ahmet İyimaya

Ahmet İyimaya haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Ahmet İyimaya kimdir, hayatı ve biyografisi. Yargıtay Kanunu Adalet Komisyonu nda.

Darbecilerin Avukatı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya

Sondakika Ahmet İyimaya Haberleri İçin Tıkla. TBMM Adalet Komisyonu, Yargıtay Kanunu, Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Ceza Muhakemesi Kanunu nda.

Son Dakika Ahmet İyimaya Haberleri

Ahmet İyimaya 1950 -. 22 Kasım 1950 de Amasya/Yuva Köyü nde doğdu. Annesi Habibe, babası Musa dır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ni.

Ahmet İyimaya

ahmet iyimaya haberleri, güncel ahmet iyimaya haber ve fotoğrafları ile en yeni ahmet iyimaya gelişmeleri burada.

Ahmet İyimaya Haberleri Ve Ahmet İyimaya Gelişmeleri

4 AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Türkiye nin asıl karşı karşıya bulunduğu en büyük problemin.

Tbmm Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya

Özgecan cinayetini, insanlığa düşmüş ağır leke sözleriyle tanımlayan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ardından da ses getirecek bir öneride .

Ahmet İyimaya Haberleri

Ahmet İyimaya Etiketli Haberler Ahmet Hakan Ahmet Altan a tane tane anlattı

Ak Parti'nin milletvekili adayları tam liste

POLİTİKA

3321 Gün 16 Saat 1 dk. önce yayınlandı

Başbakan'dan Selahattin Demirtaş'a Muhammet İkbal kitapları önerisi

POLİTİKA

3339 Gün 17 Saat 41 dk. önce yayınlandı

1