Perşembe09.05.2024

Ahmet Büyükemirusta

Ahmet Büyükemirusta haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ahmet Büyükemirusta

AHMET BÜYÜKEMİRUSTA ile İlişkili Haberler. YOĞUN BAKIMDA. Emre Metal in sahibi Ahmet Büyükemirusta, Meydanbaşı cam. CUMA NAMAZINDA.

Ahmet Büyükemirusta

5 Geçtiğimiz yıl Meydanbaşı Camii önünde İşadamı Ahmet Büyükemirusta yı vuran Şevki Demirel yakalandı. Rahatsızlanması sonucu hastaneye.

Büyükemirusta'yı Vuran Demirel

4 Zonguldak ın Ereğli İlçesi nde silahlı saldırıda yaralanan işadamı Ahmet Büyükemirusta, sağlığına kavuştuktan sonra kendisini vurduğunu iddia.

Zonguldak'ta Garip Bir Reklam Panosu

4 GündemZonguldak ın Ereğli İlçesi nde silahlı saldırıda yaralanan işadamı Ahmet Büyükemirusta, sağlığına kavuştuktan sonra kendisini.

İşadamı Ahmet Büyükemirusta

4 Zonguldak ın Ereğli ilçesinde sanayici ve işadamı Ahmet Büyükemirusta Cuma namazı için geldiği cami avlusunda kimliği belirsiz bir kişi.

İş Adamı Cami Avlusunda Kurşunlandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara da AK Parti 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri töreninde, Demirtaş ın Çanakkale ile ilgili sözleriyle ilgili olarak Cahil .

Ahmet Büyükemirusta Haberleri

4 AHMET BÜYÜKEMİRUSTA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI. Kdz. Ereğli nin tanınmış sac tüccarlarından Ahmet Büyükemirusta, Meydanbaşı.

Ahmet Büyükemirusta Silahlı Saldırıya Uğradı

AHmet Büyükemirusta |,Zonguldakın Açılış Sayfası.

Ahmet Büyükemirusta

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde sanayici ve işadamı Ahmet Büyükemirusta, cuma namazı için geldiği cami avlusunda bir kişi tarafından silahla.

1