Cuma17.05.2024

Afganistan'ın başkenti Kabil

Afganistan'ın başkenti Kabil haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kabilafganistan

Kabil Farsça: کابل - Kābol, Afganistan ın başkenti ve en büyük şehri. Aynı zamanda ülkenin Kabil Vilayeti nin de yönetim merkezi olan kent ülkenin doğusunda.

Kabil

Bu siyasi varlık Büyük İskender in Afganistan fetihlerine kadar hüküm sürmüştür.. Başkent Kabil ülkenin en büyük kentidir; diğer önemli kentler batıda Herat,.

Afganistan

Başkent Kabil, Kabil Vilayeti içinde yer alır ve aynı zamanda bu vilayetin yönetim merkezidir Kabil Vilayeti, Afganistan ın orta kısmında yer alan bir vilayet.

Kabil İl

Afganistan ın başkentinde ilahiyat fakültesi mezunu Ferhunde nin muska Kabil den ayrılmadan birkaç hafta önce ben de bu türbeye gitmiş ve.

Afganistan Bayrama Hazırlanıyor

3 Afganistan ın başkenti Kabil de Kuran yaktığı öne sürülerek linç edilen Ferhunde adlı kadının cenazesi kadınlar tarafından kaldırıldı.

Linç Edilen Afgan Kadının Tabutunu Kadınlar Taşıdı

Afganistan ın başkenti Kabil de patlama meydana meydana geldi. Patlama sonucu çok sayıda sivilin öldüğü ve yaralandığı bildirildi. Patlama sonucu en az 6 .

Afganistan'ın Başkenti Kabil'de Patlama

5 Afganistan ın başkenti Kabil de, zihinsel engelli bir kadın linç edilerek ateşe verildi ! Kabil de, zihinsel engelli olduğu belirtilen bir kadın cami.

Afganistan'ın Başkenti Kabil'de Zihinsel Engelli Bir Kadın Linç

5 Afganistan ın başkenti Kabil de, zihinsel engelli olduğu belirtilen bir kadın Kur an-ı Kerim i yaktığı iddiasıyla kalabalık tarafından linç edildi.

Afganistan′da Kur′an

KABUL Reuters - Six people were killed and more than 30 wounded in a suicide close to the presidential palace in the heart of the Afghan capital, the Interior.

Six Killed İn Suicide Bomb Near Afghan Presidential Palace

5 Afganistan ın başkenti Kabil de Kur an-ı Kerim i yaktığı iddia edilen bir kadın halk tarafından linç edildi. Kadının cesedi de yakıldı.Afganistan.

Kuran'ı Yaktığı İddia Edilen Kadını Linç Edip Yaktılar

2 KABİL - Afganistan ın başkenti Kabil de düzenlenen intihar saldırısında altı kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Kabil Emniyet Müdürü Abdul.

Kabil Afganistan'da İntihar Saldırısı Güncel 131500

Afganistan ın başkenti Kabil de Kuran-ı Kerim yaktığı iddiasıyla linç edilen kadının iftiraya uğradığı kesinleşti.Afganistan da Kuran-ı Kerim yaktığı iddiası.

Siyasihaber.org

Afganistan ın başkenti Kabil de, Büyükelçiliğimize ait bir araca yapılan saldırıda şehit düşen TSK personeline rahmet, ailesine başsağlığı, yaralımıza acil şifa.

Afganistan'ın Başkenti Kabil'de...

3 Afganistan ın başkenti Kabil de meydana gelen intihar saldırısında 6 kişi öldü 30 dan fazla kişi yaralandı.

Kabil'de İntihar Saldırısı

Afganistan ın başkenti Kabil yakınlarındaki Paghman bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bombanın patlamasıyla, seyir halindeki bir minibüsün içinde bulunan .

Afganistan'ın Başkenti Kabil Haberleri

Afganistan ın başkenti Kabil de üzerinde çarşaf olmadan dolaşmaya çıkan genç kadın olay oldu.

Afganistan'da Etekli Kadın Krizi

Afganistan da erkekler burka giydi. Afganistan ın başkenti Kabil de onlarca erkek burka giyerek ülkede kadına yönelik şiddeti protesto için gösteri düzenledi.

Afganistan'da Erkekler Burka Giydi

5 Afganistan ın başkenti Kabil de, cami önünde Kur an-ı Kerim i yaktığı iddia edilen bir kadın, buradaki kalabalık tarafından linç edildi.

Kur'an

Afganistan da Kur an Yaktığı İddia Edilen Kadının Linç Edilmesi Afganistan ın başkenti Kabil de bir kadının Kur an-ı Kerim yaktığı iddiasıyla linç edilmesi Devlet .

Kabil Haberleri

18:24 Linç Edilen Afgan Kadının Tabutunu Kadınlar Taşıdı Afganistan ın başkenti Kabil de Kuran yaktığı öne sürülerek linç edilen Ferhunde adlı kadının.

Son Dakika Kabil Haberleri

Galatasaray ın yüzü ikinci yarıda güldü. {recent::date}{recent::user}. Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli de. Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli de.

Afganistan'da Türk Askerlerine Yönelik Saldırı

Afganistan´ın başkenti Kabil´de yaklaşık 150 kişi İslamiyet´e hakaret ettiğini ileri sürdükleri 2 gazetecinin cezalandırılması talebiyle gösteri yaptı Afganistan´ın.

Afganistan´ın Başkenti Kabil´de Gösteri

Afganistan ın başkenti Kabil de NATO nun Afganistan daki Kıdemli Sivil Temsilcisi Büyükelçi İsmail Aramaz a tahsis edilmiş iki araçlık koruma timinin hedef.

Video

Afganistan ın başkenti Kabil de düzenlenen bombalı saldırıda bir astsubay şehit oldu, bir astsubay da yaralandı. Genelkurmay Başkanlığı, NATO nun.

Kabil

Afganistan ın başkenti Kabil, ülkenin doğu kesiminin ortasında bulunuyor. Şehirle aynı adı taşıyan ırmağın yanında, 1800 metre yükseklikte kurulmuş olması onu.

En Uygun Kabil Uçak Bileti Fiyatları Thy'de

Başkenti. Kabil. dir. Yüzölçümü 657.500 km2 nüfusu Soyyet işgali öncesi nüfusu Gazneli Devleti nden sonra Afganistan ın kuzeyi Selçuklularda kalıp, diğer.

Afganistan Anlamı Ve Hakkında Bilgi

5 Afganistan ın başkenti Kabil de Kur an-ı Kerim i yakan bir kadının halk tarafından linç edildi. Kadının cesedi de yakıldı.

Kuran'ı Yakan Kadın Linç Edip Yaktılar

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Afganistan ın Başkenti Kabil in güvenliğinden sorumlu olan Mehmetçikleri taşıyan helikopterin düşmesi.

Bbp Genel Başkanı Destici Afganistan'ın Başkenti Kabil

Afganistan ın başkenti Kabil de, Türkiye Büyükelçiliği ile yan yana olan İran Büyükelçiliği önünde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda Adem Şengül .

Afganistan'ın başkenti Kabil'de intihar saldırısı

DÜNYA

3340 Gün 10 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1