Pazar19.05.2024

Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi

Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Muğla

30 dak. önce Edinilen bilgiye göre, Mersin de yaşayan Murat Kurt 42, 50 Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi nde Deliçay Deresi ne düşerek sel.

Mersin'de Dereye Düştü Cesedi Fethiye'de Bulundu

22 dak. önce Mersin Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi nde 11 Şubat ta gece karanlık ve yağmur nedeniyle köprüden Deliçay Deresi ne düşen 42 yaşındaki.

Mersin'de Sele Kapıldı Fethiye'de Cesedi Bulunduiha

19 dak. önce Edinilen bilgiye göre, Mersin de yaşayan Murat Kurt 42, 50 Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi nde Deliçay Deresi ne düşerek sel.

Şuhut Haber

AFYONKARAHİSAR - Aktif Eğitim Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Sayfanın konuları: Şuhut Haber, Şuhut Haberleri, Şuhut Haberi, Şuhut Son Dakika.

Son Söz Milletin… Köşe Yazısı

4 Osman Özsoy dan bomba cemaat iddiası! AK Partili fenomenden bomba açıklamalar! Abdullah Gül e Twitter dan tepki yağdı! 1; 2; 3; 4; 5.

3

Tarladan sökülen pancarların ilçemiz Altıgöz Mahallesi Belediye konutları yanındaki Şuhut Ziraat Bölge Şefliği ne VARLIK VERGİSİ VE ŞUHUT Son yıllarda ülkemizde yakın tarihe olan ilgi bir hayli arttı. Abdullah Umurhan ın kaleminden…

Haber

ŞUHUTOĞLUTek Hedefimiz; CHP yi İktidara Taşımak! Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan Mahallesi nde yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. CHP Heyeti Abdullah Cömert Davasını takip etti.

Anlayan'dan 'harikalar Diyarı' Açıklaması

30 dak. önce Cumhuriyet Meydanı ndaki binaların istimlakı Evkaf Mahallesi nde kaynağın geri dönüşümünü beklemeden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı.

Özalp'ta Kurtuluş Coşkusu

30 dak. önce Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasıyla başlayan törende Özalp.

Van'da Yol Verme Kavgası

30 dak. önce Van da, iki araç sürücüsü arasında başlayan yol verme tartışması kavgaya dönüşürken kavga, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla.

Sporda Dijital Dönüşüm

29 dak. önce Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sporda Dijital Dönüşüm Projesi ile sporcu ceza sorgulama, millilik belgesi temini, antrenörlük eğitimi ve.

Palandöken Büyük Usta Kayahan'ı Kaybettik Başımız

29 dak. önce Türkiye nin en büyük müzisyenlerinden olan ve 1990 yılında yakalandığı yumuşak doku kanseri 2014 yılında 3. kez tekrar eden Kayahan.

Büyükşehir'den 23 Nisan Futbol Turnuvası

30 dak. önce Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve.

Diyarbakır'da Acil Sağlık Çalışanlarına 'hasta İle

29 dak. önce Diyarbakır da görev yapan acil sağlık hizmetleri çalışanlarına yönelik Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, Hasta ile iletişim konulu toplantı.

Baharı Ağaç Dikerek Karşıladılar

30 dak. önce Gaziantep Üniversitesi GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ağaç dikme, çevre temizliği ve kan bağışı yaparak, birçok.

Onkoloji Hastanesinde Kan Bağışçısı Bulma Sorunu Bitti

29 dak. önce Gaziantep Onkoloji Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu DuyarlıGençlerTopluluğu arasında Toplumsal.

Bursagaz Öğrencileri Doğalgaz Konusunda

30 dak. önce Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye de enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz,.

Dr. Suat Konuk Mhp'den Aday Adayı

30 dak. önce MHP de milletvekilliği için son aday adaylığı açıklaması Dr. Suat Konuk tan geldi. Konuk adaylığını açıkladığı toplantıda, Düzcelilerin, MHP den.

Mardin'de Kardeşlik Ormanı Oluşturuldu

30 dak. önce Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu nun GENÇKONFED, Mardin de düzenlediği Dillerin, dinlerin ve renklerin buluştuğu şehir Mardin .

Bartında İl Genel Meclis Nisan Ayı Toplatısı Yapıldı

29 dak. önce Gerçekleştirilinen toplantıya, Genel Sekreter İbrahim Kayış, Yazı İşleri Müdürü Orhan Topçu, Mali Hizmetler Müdürü Muradiye Sürül, Hukuk.

Mersin'de sele kapılan Murat Kurt'un cesedi Fethiye'de bulundu

ASAYİŞ

3334 Gün 6 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1