Cumartesi18.05.2024

AB Bakanlığı

AB Bakanlığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ab Bakanlığı

AB BAKANLIĞI - Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı - AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu-IV Projesinin Üçüncü Grup Hibe Programları.

İletişim

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Ankara. 42.819 beğenme · 547 kişi bunun hakkında konuşuyor. Avrupa Birliği Bakanlığı Resmi Sayfası / Official Page of.

Ab Bakanlığı Projeleri

Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye ile AB sivil toplum kuruluşları arasında diyaloğu geliştirecek projelere 11 milyon euro destek sağlayacaklarını.

Duyurular

Avrupa Birliği Bakanlığı Resmi Hesabı / Official Account of Ministry for EU Affairs of Turkey. Ankara. ab.gov.tr AB Bakanlığı AB_Bakanligi · 3m 3 minutes ago.

Taıex

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB süreci doğrultusunda kamu ve sivil topluma yönelik olarak pek çok proje geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. AB üyelik.

Teşkilat Şeması

Yaklaşık 20 yıldır yürütülen ve AB müktesebatı konusunda bilgi sahibi personel ihtiyacının karşılanmasına destek sağlayan Jean Monnet Burs Programı,.

Hizmet Birimleri

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI. Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye nin Avrupa Birliği üyeliğine hazırlanmasına yönelik yapılacak çalışmaların yönlendirilmesi,.

T.c. Avrupa Birliği Bakanlığı

Avrupa Birliği Bakanlığı, 2011 de kurulan ve ilk olarak 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti nde yer alan bakanlık. Türkiye nin Avrupa Birliği üyeliği sürecine ilişkin .

Ab Bakanlığı

Erasmus Programı, Avrupa Birliği tarafından eğitim ve gençlik alanında 2007- 2013 yılları arasında uygulanmış olan Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik.

Ab Bakanlığı Ab_Bakanligi

açılacak bakanlıkların arasına avrupa birliği bakanlığı nın da eklenecek. plana göre türkiye nin avrupa birliği ab ile müzakerelerini yürüten kurum olan avrupa.

Ab Bakanlığı Projeleri

Hakkımızda. IPA. Projeler. İhale Duyuruları. e-Kaynaklar. AB İlişkileri. PIAAC

64. Hükümet kabinesinde ilk kez yer alan isimler

POLİTİKA

3098 Gün 8 Saat 21 dk. önce yayınlandı

Türkiye - AB Diyaloğu için 11 milyon euro

GENEL

3351 Gün 6 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1