Cuma17.05.2024

AB Bakanı

AB Bakanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ab Bakanlığı

AB BAKANLIĞI - Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır ın Brüksel Ziyareti.

Ab Bakanı Ve Başmüzakereci

Avrupa Birliği Bakanlığı, 2011 de kurulan ve ilk olarak 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti nde yer alan bakanlık. Türkiye nin Avrupa Birliği üyeliği sürecine ilişkin .

Tüm Etkinlikler

AB Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AB üyelik süreci ve Türkiye nin yeni AB stratejisi konulu sivil topluma diyalog toplantısına katılmak üzere.

Teşkilat Şeması Pdf Olarak

Avrupa Birliği Bakanlığı Resmi Hesabı / Official Account of Ministry for EU Affairs of Turkey. Ankara. ab.gov.tr AB Bakanlığı AB_Bakanligi · 11h 11 hours ago.

Hizmet Birimleri

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Ankara. 42.826 beğenme · 557 kişi bunun hakkında konuşuyor. Avrupa Birliği Bakanlığı Resmi Sayfası / Official Page of.

Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB süreci doğrultusunda kamu ve sivil topluma yönelik olarak pek çok proje geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. AB üyelik.

Ab Bakanı

Yaklaşık 20 yıldır yürütülen ve AB müktesebatı konusunda bilgi sahibi personel ihtiyacının karşılanmasına destek sağlayan Jean Monnet Burs Programı,.

Ab Bakanlığı Ab_Bakanligi

Netanyahu ilk kez kaybedebilir AB Bakanı Haberleri - İsrail de yarın ülkenin kaderini değiştirebilecek bir seçim yapılacak. Sağcı Başbakan Netanyahu nun ülkeyi.

T.c. Avrupa Birliği Bakanlığı

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI. Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye nin Avrupa Birliği üyeliğine hazırlanmasına yönelik yapılacak çalışmaların yönlendirilmesi,.

Ab Bakanlığı Projeleri

4 Volkan Bozkır AB Bakanı ve Başmüzakereci oldu. Volkan Bozkır Avrupa Birliği Bakanı olarak Davutoğlu nun yeni Bakanlar Kurulu listesine girdi.

Jean Monnet Burs Programı

5 Avrupa Birliği AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Mersin in Tarsus İlçesi nde vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili.

Ab Bakani Haberleri Ve Ab Bakani Gelişmeleri

5 Avrupa Birliği AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 20-21 Mart ta Belçika nın başkenti Brüksel de temaslarda bulunacak.

Yerelde Ab İnternet Sitesi
64. Hükümet kabinesinde ilk kez yer alan isimler

POLİTİKA

3096 Gün 16 Saat 13 dk. önce yayınlandı

HDP'li Bakandan şok eden sözde ermeni soykırımı açıklaması

POLİTİKA

3181 Gün 16 Saat 57 dk. önce yayınlandı

AK Parti ile CHP arasında son koalisyon görüşmesi

POLİTİKA

3209 Gün 16 Saat 52 dk. önce yayınlandı

Kur'an'a ayak basan kişinin davasında zorla getirme kararı

ASAYİŞ

3256 Gün 21 Saat 36 dk. önce yayınlandı

Çipras Mustafa Akıncı'nın çıkışı için ne dedi?

DÜNYA

3305 Gün 16 Saat 48 dk. önce yayınlandı

Başbakan ve bakanlar koltuklarını çocuklara emanet etti

POLİTİKA

3311 Gün 20 Saat 31 dk. önce yayınlandı

Yargıda yapılan değişiklikler

POLİTİKA

3317 Gün 18 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1 2