Pazartesi06.05.2024

14 Mart Adığe-Çerkes Dili Günü

14 Mart Adığe-Çerkes Dili Günü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çerkezler Adığe

4 İstanbul Çerkes Derneği nden yapılan açıklamaya göre, 14 Mart Adığe-Çerkez Dili Günü nü dolayısıyla gerçekleşecek programa, Çerkez.

Çerkezler Adığe

4 İstanbul Çerkes Derneği nden yapılan açıklamaya göre; 14 Mart Adığe-Çerkez Dili Günü nü dolayısıyla gerçekleşecek programa, Çerkez.

14 Mart Adığe

İstanbul da yaşayan Çerkesler ve Çerkes kurumlarının yöneticileri, 14 Mart Adığe -Çerkes Dili Günü nün yıl dönümü çerçevesinde Güngören.

Adığe

14 Mart Adığe-Çerkes Dili Günü nedeniyle, her yıl olduğu gibi İstanbul Çerkes Kutlama Programı: İstanbul Çerkes Derneği, Methiyeliler Yardımlaşma Derneği.

14 Mart Adige Dili Günü Kutlandı

İstanbul da yaşayan Çerkesler ve Çerkes kurumlarının yöneticileri, 14 Mart Adığe -Çerkes Dili Günü nün yıl dönümü çerçevesinde cumartesi akşamı Fatih teki.

Adığe

Sunday, 15 March 2015, İBB Erdem Beyazıt Kültür Merkezi, Istanbul. 14 Mart Adığe-Çerkes Dili Günü nedeniyle, her yıl olduğu gibi İstanbul Çerkes Derneği.

İçd

18 İstanbul Çerkes Derneği nin 15 Mart Pazar akşamı Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi nde düzenlediği Adığe-Çerkes Dili Günü.

Çerkezler Adığe

İstanbul Çerkes Derneği Adığe-Çerkes Dili Günü etkinliği 15 Mart Pazar günü Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi nde kutlanıyor. 2015.03.14, 12:12.

14 Mart Adığe Dil Günü Programı

14 Mart Adığe-Çerkes Dili Günü nedeniyle İstanbul Çerkes Derneği olarak Programımız 14 Mart tarihinde yapılacak Yükseköğretime Giriş Sınavı YGS.

Nartajans

ADIGE ÇERKES DİLİ GÜNÜ KUTLAMA PROĞRAMI. 10-03-2015. 14 Mart Adığe- Çerkes Dili Günü nedeniyle, her yıl olduğu gibi İstanbul Çerkes Derneği olarak.

Adıge Dili Günü Kutlandı » Jıneps Gazetesi

14 Mart Adıge Dili günü, Ankara, Sakarya, Bursa, Kahramanmaraş dernekleri İstanbul Çerkes Derneği ve Adıge Dil Derneği nin ortaklaşa düzenlediği Adığe.

Kaffed

Düzce Üniversitesi Çerkes Kültür Ve Tarihi Öğrenci Topluluğu tarafından 14 Mart Adige Dil Günü kutlamaları 15 Mart Pazar günü, Düzce.

Kafkas Dernekleri Federasyonu

14 Mart Adıge Dil Günü nedeniyle, Sakarya Kafkas Kültür Derneğinde; Sakarya Üniversitesi Kafkas Kültürü Müzik ve Halk Dansları Topluluğu SAÜKAF,.

Adige Dili Günü Etkinlikleri

14 Mart Adige Dil Günü kapsamında Kayseri de ise seçmeli Adigece dersi öğrencileri ve aileleri Kayseri Kafkas Derneği nde bir araya geldiler.

14 Mart Adige Dil Günü

Adige Halkının 14 Mart Adige Dil Günü nü kutlar, Kuzey Kafkasya, Türkiye ve tüm Dünya halklarını, emek ve kimlik mücadelesini saygıyla selamlarız. Anadil, bir.

Adığe

14 Mart Adığe-Çerkes Dili Günü nedeniyle, her yıl olduğu gibi İstanbul Çerkes Derneği olarak yine güzel bir kutlama programı hazırladık. Gençleri.

Cerkes

14 Mart Adığe Dil Gününüzü kutlar yarın akşam 15 Mart Güngören Belediyesi 15 Mart pazar günü 18.30 da İstanbul Çerkes Derneği önünden ücretsiz araç.

Adigey'de Adige Dili Günü Kutlaması Adet Olduğu

Adet olduğu üzere, Adigey de her yıl 14 Mart Adige Dili Günü olarak kutlanıyor. Adige Dili ve Literatürüne Adigey de verilen değer üzerine konuşan Haç emız.

Çerkes Derneği Resmi Web Sayfası

150. Yılda Çerkesler, Güncel ve Gelecek Konferansı Adige Kültür Evi Düzce Köprübaşı Köyü nde Açılıyor. 1

1