Pazartesi20.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Nisan 2015 - 16:09:14

Youtube reklam engelleme imkanı

Geçtiğimiz yıllarda Google tarafından satın alınan dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube, reklam görmek istemeyen kullanıcılarına özel bir üyelik sunacak. Fakat bu özel üyelik ücrete tabi olacak.
Youtube reklam engelleme imkanı 0 Geçtiğimiz yıllarda Google tarafından satın alınan dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube, reklam görmek istemeyen kullanıcılarına özel bir üyelik sunacak. Fakat bu özel üyelik ücrete tabi olacak.
YouTube'u reklamsız izlemek önümüzdeki günlerde mümkün olacak ama bir ücret karşılığında. Dev paylaşım sitesi, bu yıl içinde başlatacağı uygulama ile ayda 10 dolar (26 TL) ödeyenlere videoları reklamsız izleme imkanı sunacak.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Youtube reklam engelleme imkanı Youtube reklam engelleme imkanı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çocuğun ölüm sebebi, Ferit Dilaver Midyat, tübitak öncelikli alanlar nelerdir, mucur aile sağlığı merkezi, hakkari mesleki ve teknik anadolu lisesi, ahmet özel sakarya üniversitesi, tema vakfı ıle ılgılı sloganlar, mustafa ceceli fon müzikleri, su tesisatçısı darıca, tabanca kurusıkı, çalkaya hacıaliler ortaokulu öğretmenleri, ankara üniversitesi hazırlık, akdeniz yemekhane, şanlıurfa satılık daire, nuri pakdil eşi kimdir, fidye tutarı, hüseyin göçek ekşi,