Cuma10.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
22 Nisan 2015 - 08:09:52

Youtube neden açılmıyor? diyorsanız okuyun

Video paylaşım devi Youtube'da gerçekleşecek olan sistemsel değişiklik, güncellenmeyen mobil cihazları kötü etkileyecek.
Youtube neden açılmıyor? diyorsanız okuyun 0 Video paylaşım devi Youtube'da gerçekleşecek olan sistemsel değişiklik, güncellenmeyen mobil cihazları kötü etkileyecek.
Dünya teknoloji devi Google`dan yapılan açıklamaya göre, Youtube`da gerçekleşecek olan API değişikliği nedeniyle güncellemesi gerçekleşmemiş cihazlardan erişim sağlanamayacak. Değişiklikten etkilenen mobil cihazlar ve tabletler gerekli güncellemelerin gerçekleşmesi halinde video paylaşım devine ulaşım sağlayabilecek.
Değişiklikten etkilenecek cihazlar
Güncellemeden etkilenecek cihazlar arasında Google TV'nin 3. ve 4. sürümleri, iOS 7'den önceki işletim sistemlerini kullanan Apple cihazları, "Adobe Flash veya HTML5'i desteklemeyen" oyun konsolları, hiç güncelleme almamış olan belirli Smart TV'ler ve medya çalıcılar var.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İkiyaka Dağları, simit, ceset reaksiyon, elazığ fırat, fransa terör, işitme engelli bireylere nasıl davranmalıyız, ümraniye belediyesi ihale, toros edu, yemek borusu daralması nedenleri, kazalar en komik, şahin sucuk dakika kazan, srebrenitsa anısına, uzungöl yayla otel, martı ve deniz sesi, yılmaz vural üç adam, seda sayan programı yeni sezon, selen soyder lale devri dizisinden ayrıldımı,