Cuma19.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
06 Ağustos 2015 - 11:54:05

WhatsApp güncelleme yaptı

Tüm dünyada 800 milyondan fazla aktif kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi mesajlaşma ağı WhatsApp'a güncelleme geldi.
WhatsApp güncelleme yaptı 0 Tüm dünyada 800 milyondan fazla aktif kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi mesajlaşma ağı WhatsApp'a güncelleme geldi.
v2.12.5.16 sürümüne güncellenen uygulama şimdilik sadece Apple Store'da. Ama yakın zamanda Android'e de gelmesi bekleniyor.
Son güncellemeyle artık sesli arama yaparken ses kalitesini belirlenebilecek. Sohbet geçmişine giderken artık mesajlar otomatik olarak yüklenecek.
Güncelleme ile Apple Maps üzerinden harita paylaşımı yaparken büyük harita parçacıkları kullanılıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bülent Kerimoğlu, Zeytinlik Mahallesi, tır hız denemesi, abdullah gül hakan fidan, fotomaç iletişim, kingston laptop çantası, adıyaman üniversitesi bap, konya selçuk üniversitesi tıp fakültesi hastanesi bölümleri, suudi arabistan elektronik fiyatları, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğünün adres kayıt sorgulama, tika ekşi, erdemir zonguldak, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi hava durumu, sinema gişe, beşiktaş belediyesi randevu, karamürsel cumhuriyet mahallesi, melet antonakos,