Cuma03.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - VAN
03 Ağustos 2015 - 10:13:09

Van Çatak'ta terör operasyonu ve teröristlerin vurulduğu görüntüler

Van'ın Çatak ilçesinde Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran PKK'lı teröristlerin öldürülme görüntüleri ortaya çıktı.
Van Çatak'ta terör operasyonu ve teröristlerin vurulduğu görüntüler 0 Van'ın Çatak ilçesinde Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran PKK'lı teröristlerin öldürülme görüntüleri ortaya çıktı.
Bir grup PKK'lı tarafından önceki gün işçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilirken, bir esnaf ta ayağından yaralanmıştı.
(iHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Manga, Tuğçe Albayrak, cumhurbaşkanlığı sarayı yapan firma, hurdacı sesleri, kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü ankara adres, pervin buldan idris naim, kelebeğin rüyası nerede çekildi, işsizlik ile ilgili sloganlar, tire cenaze ilanları, lütfi elvan abdullah, cep telefonu şirketleri, çankırı iş ilanları, turgut reis mahallesi demokrasi caddesi, ateş oyunu, kiraz mevsimi mete kaç yaşında, galatasaray fenerbahçe derbisi uyduda hangi kanalda, patnos ilçe milli eğitim müdürlüğü,