Cumartesi27.07.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - TUNCELİ
24 Ekim 2015 - 20:18:02

Tunceli Pülümür'de sonbahar

Tunceli'nin daha çok yol kesme, terör ve operasyon haberleri ile gündeme gelen Pülümür ilçesi, doğasıyla göz kamaştırıyor.
Tunceli Pülümür'de sonbahar 0 Tunceli'nin daha çok yol kesme, terör ve operasyon haberleri ile gündeme gelen Pülümür ilçesi, doğasıyla göz kamaştırıyor.
İHA muhabiri İsmail Yoleri, çektiği fotoğraflarla Tunceli'nin Pülümür ilçesinin eşsiz doğa güzelliğini gözler önüne serdi. Daha çok yol kesme, terör ve operasyon haberleri ile gündeme gelen ilçe, doğasıyla göz kamaştırıyor. Sonbaharda renk cümbüşüne dönen ilçe, ziyaretçilerini bekliyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar Tunceli Pülümür'de sonbahar

Yorum Yaz:



Aramalar:

passolig, Ali Yerlikaya, doğu karadeniz seyahat ısparta, manisa merkezefendi devlet hastanesi beyin cerrahi doktorları, adana medline, kolera ehlen ve sehlen, karaburun hava durumu, akçakoca şahin pansiyon, ahmet arı röportaj, limpopo coghsta, şemdinli foto ender, fenerbahçe kasımpaşa maçı linkleri, türkiye istatistik kurumu sınıflamalar ve standartlar, beyzbol sopası ile ilgili bilgi, çiğli esnaf odası, kocaeli büyükşehir belediyesi evde bakım hizmetleri iletişim, gap ve tarım,