Cumartesi20.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
11 Aralık 2015 - 14:13:33

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, istifa etti

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa etti.
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, istifa etti 0 Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa etti.
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa ettiğini belirterek, "Yönetimle görüşerek istifa ettim ve Trabzonspor defterini kapattım. Ben ayrıldıktan sonra açıklama yapan insanlardan değilim. Trabzonspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Trabzonspor'da olduğum için çok mutluyum. Trabzon'da çok güzel günlerim geçti" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Akyazı Anadolu Lisesi, Reed Exhibitions Messe, halepçe katliamı olayı, gökçeada otobüs seferleri, gizem hatipoğlu esin övet, genel yetenek ve genel kültür konuları, iphone kulaklık, libya devletinin eski adı, gezi parkı olayları sabah gazetesi, savunma sanayi müsteşarlığı sanayileşme daire başkanı bilal aktaş, bursa şevket yılmaz eğitim ve araştırma hastanesi doktor çalışma saatleri, ayvansaray plato, nevruz bayramı araştırma, doğal işsizlik oranı grafik, kemal akpınar jeoloji, berkin elvan soruşturması, ak parti seçim şarkısı zor olsada,