Pazar16.06.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
25 Haziran 2015 - 12:33:43

Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan ile Köksal Sadıklar istifa etti

Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan'ın istifasının ardından Köksal Sadıklar da istifa etti.
Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan ile Köksal Sadıklar istifa etti 0 Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan'ın istifasının ardından Köksal Sadıklar da istifa etti.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerin Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesi, yönetim kurulunda istifaların yaşanmasına neden oldu. Ahmet Emre Turan'ın istifasının ardından Köksal Sadıklar da yönetimden istifa ettiğini açıkladı.
Trabzonspor Stadyum ve Amatör Braşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, yaptığı açıklamada, "Yıldırım Demirören'e oyların verilmesi benim istifa nedenimdir. Bunu daha önce söyledim. İstifamı verdim ve ayrıldım" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ertuğrul Kürkçü, Sütlüce, yalvaç halk kütüphanesi, atina zeus olympos tapınağı, alpler pulluklar, şamil tayyar dersim, iphone haber, köşk uğur restaurant, suada evleri denizli, gürcistan cep telefonu, bölgesel zayıflama için kil lapası, mardin encümen adayları, bruno alves ülkesi, gazi devlet hastanesi dahiliye doktorları, çetin doğan savunma, diyarbakır valiliği il idare kurulu, sibel siber biyografi,