Cumartesi06.12.2025
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Mart 2015 - 05:04:25

Tolgahan Sayışman, Selen Soyder'in kolunu kırdı mı?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Selen Soyder'in kolunu kırdığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.
Tolgahan Sayışman, Selen Soyder'in kolunu kırdı mı? 0 Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Selen Soyder'in kolunu kırdığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.
Basında Selen Soyder'in kolunu kırdığı şeklinde haberler yer aldığını ifade eden Tolgahan Sayışman, "Yine kendi içinde çelişen asılsız bir iddia. Kendi yazdığı senaryo içinde bizleri oynatmaya çalışan bir kalemden çıkan yalan dolan bir haber. Artık kızamıyorum, sadece gülüyorum çünkü ne amaçla yaptırıldığını iyi biliyorum. Bu niyeti bozuk kişiyi Allah'a havale ediyorum. Bu sektöre niyeti bozuk ama gücü bir şekilde elde etmiş ne insanlar geldi, şimdi nerde oldukları meçhul. Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur" dedi.

"İLİŞKİMİZ 5 AY ÖNCE BİTTİ"
"Selen Soyder'le 5 ay önce ilişkimizi bitirdik ancak arkadaşlığımız hala devam etmektedir" diyen Sayışman, "Yalan dolanla bizi birbirimize düşman edemezsiniz" ifadesini de ekledi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şehir Müzesi, Ozan Yıldız, osmanlı arşivleri müzesi, unutulmayanlar altan erkekli, kos adası vize işlemleri, kağıthane tüneli, la polifenol oxidasa de la manzana, külçe titanyum, meireles uefa ceza, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı bursa, güney afrika sömürge, alışveriş merkezi anadolu yakası, gaziantep üniversitesi hazırlık, ronaldinho haber, ahmet çakar serveti, sakallı fotoğraf, hakan çalhanoğlu hangi ayak,