Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İZMİR
14 Temmuz 2015 - 08:47:53

Tire'de kağıt fabrikası yangını söndürülemiyor

Tire'de, oluklu mukavva ve ambalaj üretimi yapan bir fabrikanın hurda kağıt depolama alanında çıkan yangın, 16 saattir aralıksız devam ediyor.
Tire'de kağıt fabrikası yangını söndürülemiyor 0 Tire'de, oluklu mukavva ve ambalaj üretimi yapan bir fabrikanın hurda kağıt depolama alanında çıkan yangın, 16 saattir aralıksız devam ediyor.
Dün akşam saatlerinde dumandan etkilenen üç işçi, Tire Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. İlçe yangın nedeniyle yoğun bir duman altında kaldı. Soğutma ve söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yetkililerden edinilen bilgiye göre, yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı ve fabrika binalarına sıçrama tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Alidam köyü, petrol istasyonu, passolig eleştirileri, kuğu duvar kağıdı, alabalık çiftliği satılık, fidyeyi kimler verir, sultangazi jeolojisi, anamur ekşi, mikrodalga fırın resmi, resul dindar unutamam seni, melikgazi zenger güç ilköğretim okulu, fatih erkoç anı, naziler savaşı kazansaydı ne olurdu, mavi marmara gerçeği, amasya devlet hastanesi, saadet zinciri yasal, haliç şair nedim parkı,