Pazartesi20.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Aralık 2015 - 15:40:07

THY, Şarm El-Şeyh seferlerini 1 Ocak 2016 tarihine kadar iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), Şarm El-Şeyh seferlerini yine iptal etti.
THY, Şarm El-Şeyh seferlerini 1 Ocak 2016 tarihine kadar iptal etti 0 Türk Hava Yolları (THY), Şarm El-Şeyh seferlerini yine iptal etti.
Rus yolcu uçağının Sina'da düşürülmesinin ardından Şarm El-Şeyh seferlerini 30 Kasım 2015 tarihine kadar erteleyen Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarını yine erteledi. THY, Şarm El- Şeyh seferlerini karşılıklı olarak 01 Ocak 2016 tarihine kadar iptal ettiğini resmi internet sitesinden duyurdu.
THY'den yapılan açıklamada, "Şarm El -Şeyh meydanındaki güvenlik problemi nedeniyle, 01 Ocak 2016 tarihine kadar seferlerimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Mevcut durumda Şarm El -Şeyh'te bulunan yolcularımızın tahliyesi için planlamayla ilgili çalışmalar yapılmakta olup, kesinleştiği takdirde paylaşılacaktır" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hamza Yerlikaya, DİSK Genel Başkanı, uzun bacak alçısı, ahmet çakar telegol, ilker başbuğ resmi sitesi, vatan şaşmaz yavuz seçkin, hırsızlar nasıl yakalanır, gıda pro tire, srebrenitsa fotoğrafları, akustik gitar müzikleri, odessa oteller, çam hotel, şevval sam röportaj, yangın şarkı sözü, nevruz ülkü ocakları, ibrahim kılıçaslan kocaeli, bi kara kutu gibi ömrüm,